shoppen

Vanavond kregen we het telefoontje van Suzanne’s toekomstige gitaarleraar, maandagmiddag heeft ze haar eerste les en ik kon nog kiezen voor de tijd. Ik koos voor half 5 tot 5 uur, ideaal: geen gehaast met uit school komen,nog tijd om wat te drinken en geen gehaast met koken nadien want we zijn mooi op tijd weer thuis. Het is tever weg voor haar om op de fiets te gaan dus moet ik wel brengen en halen, maar ik blijf gewoon lekker op de muziekschool wachten terwijl ze les heeft en dan kan ik aan de hexagonnen werken! Alleen al daarom zou ik het doen.
Morgen ga ik met haar een gitaar kopen, een elektrische :-), ik heb de muziekleraar gevraagd waar ik op moet letten.  Dus ja met versterker maar ook met koptelefoon zodat we als het te erg wordt niet naar het valse gejengel hoeven te luisteren. Er zal toch wel een geluidsbegrenzer opzitten om haar oren te beschermen?
We gaan dan ook gelijk schoenen kopen want ze is uit haar lage laarsjes met vetersluiting gegroeid, ze had zere tenen vanmiddag. Ik kijk dan gelijk voor mezelf ook voor nette stappers die niet al te ouwelijk eruit zien. Ik kom elk jaar thuis met nette schoenen die dan door de kids bekeken worden met: "hé, zulke heeft oma ook!" (of mijn moeder heeft een jonge smaak, dat kan ook) Tegenhanger is: "Hé mam, mag ik ze eens passen?" en dat ik me suf loop te zoeken naar mijn schoenen terwijl Evelien ze aan heeft naar school.

0 gedachten over “shoppen