rocker

Al een paar dagen niks van me laten horen; mijn vingers doen gewoon teveel pijn de meeste tijd! Ik sta op met vingers die ik amper kan bewegen, en zit de hele dag maar een beetje tv te kijken en af en toe maak ik een ommetje. Geen wandelingen van een half uur, want doordat dan mijn handen omlaag hangen (ik beweeg ze wel) gaan ze steeds meer pijn doen. Ik zit ook niet veel achter de pc te mailen, omdat ik met 10 vingers type doet alles na een paar minuten zoveel pijn dat mijn handen beginnen te kloppen, zo tussen de knokkels en boven op de handen. Af en toe mijn handen tot vuisten maken helpt eventjes.  Heel erg klote maar het gaat weer voorbij, over een maandje praat ik vast weer heel anders. Het quilten ligt stil, ik kan even niks meer op dit gebied 🙁 wat me ook verteld werd 2 maanden geleden maar als het dan zover is komt het toch hard aan.

Vrijdag hebben Perry en ik samen met Suzanne een rock-gitaar gekocht, Suzanne zag in de etalage een mooie goudkleurige met glitters maar die is het niet geworden. Beetje over-budget voor een beginner. Die ze nu heeft is mooi rood, ik zal er een foto van maken morgen, als ze haar 1e gitaarles heeft gehad, of misschien wel op les een foto maken.

Dinsdag mogen Tim en Evelien hun schoolboeken ophalen en kaften, Tim heeft me al laten weten dat ik de zijne mag kaften. Lief he? Nu maar hopen dat het me lukt met die onwillige handen.

0 gedachten over “rocker

 1. Wendy vd Kolk

  Hoi Shirley,
  Wat ontzettend balen van de pijn in je handen. Juist met onze hobby is dat vreselijk. Ik wens je heel veel geduld toe en dat het snel weer achter de rug is.
  groetjes, Wendy vd Kolk(Delft)

 2. Laura

  Shirley, wens je veel sterkte met de pijn aan je handen. Hoop dat het snel weer normaal is.
  Wens Suzanne morgen veel plezier met gitaarles!

  groet, Laura

 3. Yvonne

  ‘k Duim ook dat je weer snel in je vingerkes die oude vertrouwde speed weer hebt!
  Sterkte meis!

  Yvonne

 4. Marjolein

  HOi Shirley, sterkte hoor! Wat vervelend toch hé, dat die chemo nog zo lang doorwerkt! Nog eventjes, en je kan alles weer ! Ik duim voor je dat dat al heel snel zal zijn.
  Groetjes, Marjoelin.

 5. Katrien

  hey Shirley,
  dit is echt niet leuk voor je,zo’n pijnlijke handen,hopelijk gaat het heel snel over zodat je terug kunt patchen,ik duim heel hard voor je.

  groetjes Katrien

 6. Adrie

  Hoi Shirley, ik hoop voor jou dat deze nare periode snel voorbij zal gaan. Dat je niet kunt quilten is een tegenvaller, houd goede moed!
  Veel plezier voor Suzanne gewenst met haar gitaar!

  liefs, Adrie J.