Sfeertje

Zondag koopzondag, dus ballen gekocht en deze met z'n allen 's middags in de bomen gehangen, nou ja, met z'n allen… Ik zit altijd in no-time onder de rode branderige stipjes op mijn armen, dus ik hang wel een paar op, maar laat de rest aan de familie over.

En Zipje en Zopje hebben de boel bekeken, maar vinden het niet noemenswaardig genoeg om erbij te poseren; Zopje ging wel even liggen op de treeskirt, maar toen hij me naar de camera zag grijpen was hij weg. 3x raden waar hij toen ging zitten

Tim en ik hebben de buitenverlichting opgehangen, best wel handig zo'n lange knul, kan overal goed bij, of in ieder geval beter dan ik.

Photobucket oei, die ramen, ik weet wel wat ik overmorgen kan doen. Nee, morgen heb ik daar geen tijd voor, ik moet bij de cadeautjes voor de mini-bee nog een paar naadjes dichtnaaien met de hand, de foto's zet ik morgen wel op m'n blog, want de bee-ladies lezen misschien wel mee. Ik heb zoiets leuks voor ze gemaakt, dat ik er ook eentje voor mezelf heb gemaakt. En morgenavond nog een bee, mits het niet spekglad is, verdorie, had het niet nog een paar weken droog kunnen blijven, vriezen vind ik niet zo erg, maar natte sneeuw en regen -zoals vanmiddag- daar word ik niet vrolijk van. En om mijn voeten warm en de grip stevig te houden, heb ik deze lelijkerds gekocht vanmiddag, ugg.

Photobucket maar ze zitten lekker, en warm, mmm. Deze had ik gisteravond moeten hebben, op de ijsbaan, maar dat vertel ik een andere keer wel, anders wordt het te lang en haken jullie af.

0 gedachten over “Sfeertje

  1. Anita A

    Hoi Shirley, jouw verhalen zijn volgens mij nooit te lang. En nu heb je mij wel erg nieuwsgierig gemaakt, de ijsbaan ???? Wanneer horen we dat verhaal?