rustig aan

Vanmorgen na mijn relaas pakt de huisarts een lab.formulier en begint van alles aan te kruisen. "Ik kan nu wel snel een bloedsuikertje prikken, maar ik wil niet alleen daar op een diagnose gaan stellen. Morgen laat je nuchter bloedprikken; behalve glucose ook je Hb en nog wat andere functies- en hij vinkte van alles aan- en dan zien we wat er uit komt. Zien we geen afwijkingen, dan gaan we verder zoeken.", en resoluut schuift hij de labbon naar me toe. Binnen 5 minuten sta ik weer buiten, het wachten in de wachtkamer heeft langer geduurd en een beetje teleurgesteld hang ik even later aan de koffie, Cid_008f01c4fda2e3e8ca702101a8c0hp154693_1niks wijzer geworden.  Ik ben er eentje van actie, en wachten tot morgen prikken en dan over een paar dagen de uitslag duurt lang. Maar er zit niks anders op dan braaf doen wat de dokter zegt, want hij heeft ergens wel gelijk. Gewoon tot die tijd op mijn eten letten, minder aan de koffie en veel water drinken gaat vanzelf.

Glad_1 Kennen jullie deze mooie dame? Evelien wilt voor haar verjaardag zo’n styler waarbij je de haren tussen 2 keramische platen gladstrijkt. En om nou te zien of ze het resultaat leuk vind (en de aankoop geen weggegooid geld is) heeft ze vrijdag een testdrive gemaakt bij de kapper; gewapend met de nodige adviezen stapte ze zo uit de stoel. Mooi he? Alleen 1 nadeel: zodra haar haren water ruiken gaan ze al krullen, gelukkig heeft ze zaterdagmiddag de buien kunnen ontwijken bij het winkelen in de stad en hield ze het glad tot ze zaterdagavond in bad ging. 2xglad

Ze lijken nou meer op elkaar he, maar de haren van Suzanne zijn veel dikker. Die snapt er trouwens niets van dat haar grote zus stijl haar wilt hebben, geef Suzanne maar krullen, die lijken haar geweldig! Ik zal vanavond eens papilotten indraaien bij haar, ergens moet ik toch nog van die schuimrubberen rollers hebben, en anders lukt het ook wel met een oud laken in strookjes gescheurd. Lekker nostalgisch.