Ruim op en gij zult vinden

Morgenochtend gaan Miranda en ik Zutphen onveilig maken, we komen met de trein, en gaan dan naar de quiltwinkel van Petra Prins Wie zullen we daar nog meer aantreffen? Nog suggesties? Tomorrow morning Miranda and I will visit the quiltshop in Zutphen, hope to meet more quilting bloggers.

Ik wist dat ik op tafel nog een doosje met tackertjes had gezien voor mijn MicroStitch, en ik was de uilenstof kwijt, maar waar lag dat ook al weer…. I knew I had a box of MicroStitch fasteners, and I knew I had owl fabric somewhere on the table, but where….beiden gevonden, ik ben een gelukkig mens, 3 vliegen in 1 klap. En nu zo houden he, dat is het moeilijkst van al. And I found both, I'm so happy, for I now also have a tidy sewingtable; keeping it tidy is the biggest challenge.Photobucket

0 gedachten over “Ruim op en gij zult vinden