Quiltwinkel in Tilburg

Zaterdag viel deze kaart in de bus, Kaart1 Kaart2 iedereen is uitgenodigd!

Nog een paar nachtjes slapen en dan is Tilburg een quiltwinkel rijk, van quiltvriendin Dorry v. Beers. Ze woont sinds kort in Tilburg in een antieke sfeervolle huis, waar haar lapjes heel mooi tot hun recht komen. De vloertegels in de hal zijn al een inspiratie voor quilters, je hoeft niet helemaal naar Venetië te gaan hiervoor.

Wat de locatie van deze winkel zo perfect maakt is dat hij in dezelfde straat ligt als het textielmuseum op nog geen 100 meter afstand. Na de opening is de winkel van dinsdag tot zaterdag open van 10.00 tot 17.00 uur.

Tuurlijk ga ik ook, eerst zaterdagmorgen vroeg de eerste kennismaking met Nordic Walken, NW voor de die-hards, en tegen 12 uur hoop ik fris gewassen de winkel binnen te stappen. Oooh zo spannend, want dan stap ik niet alleen als klant maar ook als docent naar binnen.

Jip, ik ga lesgeven bij Dorry, ik kom dus uit de kast, en oooh die lesquilt is toch een partijtje romantisch.  Maar verder verklap ik niks, je komt maar zelf kijken.

0 gedachten over “Quiltwinkel in Tilburg

 1. Anoniem

  Dank je wel, voor de tip van een nieuwe quiltwinkel.
  Veel succes met lesgeven.
  Groetjes

  Sonnja & Beertje Zonn

 2. Ingrid

  Heeel veel succes met lesgeven Shirley, leuk hoor, en volgens mij een wereldbaan !!… natuurlijk ook Dorry succes met haar winkel en ik ga jullie zaterdag zien !!!