Quiltweekend Oostduinkerke.10

Inge verheugde zich op het verslag nummer 14, nou, zover kan ik het quiltweekend niet uitrekken, dit is de laatste 🙁

Naaien strijken,spelden, naaien, strijken…….het leek wel alsof de top écht af moest komen vandaag, en ik begon al nattigheid te voelen. Dit is hem in losse rijen
IMG_5675
Zonder hulp van mijn moeder was ik nooit zover gekomen, zij deed immers al het strijkwerk  zodat ik verder kon naaien
IMG_5654
Ik besloot rond twee uur mijn naaispullen toch maar op te ruimen, de laatste stap van lange lichte sashings tussen de rijen met blokken naaien was te veel van het goede, ik hield het na het maken van de eerste baan voor gezien voordat ik slordig ging werken. Het zag er wel al heel pittig uit met al die kleuren en leuke stoffen, (het liefst had ik een paar meter van die zwarte katjes gehad)
IMG_7519
Drie jaar geleden gekocht bij the City Quilter, zo jammer dat deze winkel zijn deuren gaat sluiten ? echt een groot verlies voor New York, het blijft wel als webwinkel bestaan. (en momenteel groot uitverkoop)

Tegen 3 uur hadden we van iedereen afscheid genomen en reden we naar Zeeuws Vlaanderen, binnen een kwartier zaten we in de stevige regen (ik mopperend vanwege slecht zicht en gevaarlijk rijdende mensen) en weer een kwartier zaten we op de toeristische route, niet vrijwillig, maar dit vond TomTom de snelste weg.
Behalve dan met al die wielrenners; we kwamen in een slapstick terecht waarbij we een paar keer door verkeerspolitie in het ene dorpje bij een kruispunt heel lang moesten wachten om de mannen in strakke pakjes die van links aankwamen rijden voorrang te geven, en kilometers verder bij de volgende stop in een ander dorpje kwamen ze van rechts, en ze waren puitnat. 🙂 Het enige voordeel van deze toeristische route was dat we geen last meer hadden van opstuivende regen op de weg, want sneller dan 70 -90 km/uur mocht niet, en er reden maar heel weinig auto’s voor ons, wat ik niet gek vond, pffff.
Tegen half 5 zaten we bij mijn ouders aan de koffie.

Anderhalf uur later zat ik weer aan de koffie, maar nu bij mijn gezin, lekker thuis, heerlijk nagenieten en bijpraten over alles.
Dag lieve quiltdames, tot volgend jaar weer!
IMG_5668