quilttop klaar

Vanavond kreeg ik de top af, Gjtop de buitenste rand heb ik in verstek er aan vast gezet Gjb en je ziet gelijk dat het bloemenmandje weer goed staat, alleen zit-ie wel erg klem tegen de border aan, maar je kan niet alles hebben, ik ben tevreden. Geen idee over hoe door te quilten, ik zal eerst maar eens zorgen dat de quilt netjes gesandwiched wordt, zodanig dat alle duidelijke lijnen recht en haaks lopen.

Zoals Yvonne haar stitcheriequilt heeft gedaan vind ik erg mooi, ze had ‘An Angels Story’ van Anni Downs, dezelfde ontwepster als de quilt hierboven, ‘A Gardener’s Journal’. Oi hij is nog niet te zien op haar weblog, wel haar affe Ricky Timms, die bij mij ook stof ligt te vergaren ipv afgemaakt wordt.

Morgen lekker verder aan werken, en gelijk ook het nieuws in de gaten houden op de website van ABC news van Australië, want de brandhaarden zitten ten noord-oosten van Melbourne, terwijl Patty noord-westelijk van Melbourne woont. Ik hoop van harte dat deze ellende aan hun deur voorbij gaat.

0 gedachten over “quilttop klaar

  1. Yvonne aka sommeke

    Hij/zij is schitterend Shirley! ‘k Zou er zo aan beginnen, maar eerst de engeltjes maar verder redden.
    Maak niet dezelfde fout als ik : quilten dus, die blokjes!
    Duim voor Patty, voor alle Australiërs…

  2. miranda sol

    Kwijl, kwijl, kwijl…en zo snel! Ik sta gewoon versteld van je snelheid. Super hoor. je maakt me nog nieuwsgieriger naar het eindresultaat. groetjes