nat, natter, natst

Terwijl ik het bed aan het opmaken ben hoor ik de regen tegen de ramen tikken, heerlijk, en ik verheug me al om te gaan slapen. Niets lekkerder dan met het geluid van de regen tussen de verse lakens in slaap te vallen, het doet me denken aan de vakanties in Normandië. Een keer was het zo hard aan het onweren en bliksemen dat je in de tent kon lezen bij het licht van de flitsen. Overdag zaten we op zo’n regendag vaak in de Chevy, te luisteren naar de radio en te lezen, heel veel lezen.

Maar de katten vinden er geen bal aan, Z&Z wippen snel naar buiten voor een sanitaire stop en zijn ook snel weer binnen; Witje heeft al alle deuren van het huis gecheckt of het ergens wel droog was, maar helaas, en neemt genoegen met de kattenbak. Morgen zou het wel eens weer kunnen gaan sneeuwen, het moet niet gekker worden.