quilten en niet kilten

Naar deze tentoonstelling (EK quilten) was ik graag gegaan, maar mijn verstand zegt dat ik het dit weekend rustig aan moet doen wil ik de komende week zonder problemen door komen. Ik was dan ook heel blij dat Hilde – de meest georganiseerde quiltster die ik ken- op onze lijst de link zette van dit filmpje, dan ben ik er toch een beetje geweest. Een heel leuk filmpje, heel duidelijk ook dat de commentator niet naar het interview van Henk van Kooten heeft geluisterd, anders had hij quilt wel correct uitgesproken, als ‘kwilt’ en niet als ‘kilt’.  Poesmetafstbedpq8_1

ik ga zo lekker tv kijken, een detective. Het feestje waar we vanavond naar toe zouden gaan was gisteravond al,  dus dat hebben we gemist. Altijd zijn die verjaardagsfeestjes op zaterdagavond, op deze keer na. Jammer, want Jan en Cor waren er ook, en nou heb ik Jan gemist, ‘k zal hem morgen eens bellen. Het schijnt beter te gaan met hem, minder pijn en zo.  

0 gedachten over “quilten en niet kilten

 1. Dita

  Shirley, ik vergeet het telkens te vragen: hoe is met Jan?
  Ben waarschijnlijk teveel met mezelf bezig >:((

  —-
  hai Dita, is heel normaal dat je genoeg hebt aan je eigen. Met Jan gaat het naar omstandigheden goed; de bestralingen zijn ten einde en de werking daarvan is te merken. De pijn is beheersbaar geworden met de morfine, voordien hielp de morfine maar kort tegen de pijn. Hij moet nog tot in januari aan de chemo, heeft afgelopen week zijn 4e kuur gehad. Goede eetlust en lopen gaat nu ook weer beter.
  gr. Shirley

 2. Yvonne aka Sommeke

  Er werd helemaal niet opgelet… van Kooten werd van Koolen. Maar wel plezant filmke!


  en ik zou Shirley niet zijn als ik mijn mond kon houden; ik heb de krant dus gemaild hierover 🙂 gr. Shirley