Quilt-midweek-weekend

Tja, het is geen vis en het is geen vlees, het is geen weekend (donderdag) als ik weg ga, en het is geen midweek (zondag) als ik thuis kom, midweek, wat een raar woord als je het zo ziet staan. Maar het komt er hier op neer dat moeders het huis vanmiddag wederom verlaat voor 4 dagen quilterige gezelligheid met 40 dames (of meer), in Elst, bij Utrecht. Als ik Zipje zo zie liggen, zou ik er het liefst naast willen kruipen

Photobucket en ook Zopje verstaat de kunst van totale ontspanning heel goedPhotobucket zijn het geen heerlijke knuffels?

De auto staat gepakt, ik heb gelukkig met de lunch mijn ventje nog kunnen zien en na een laatste stevige tongzoen (de kinderen keken gegeneerd de andere kant op) en met een "tot zondagmiddag dan maar weer" ging hij naar de volgende vergadering, 4 stuks vandaag, als ik de tel niet ben kwijt geraakt. Ik pakte mijn autosleutels om alvast de spullen in te laden, en toen ik de voordeur open deed riep Suzanne :"daaag, veel plezier!" "Hoho, zo snel ben je niet van me af, ik ben nog niet weg hoor."

Even een korte blik op waar ik komende dagen aan ga werken:

Photobucket de hartjes liggen nog los, net als de middelste puntjes, en ik ben niet helemaal tevreden over de kleur van hartjes, misschien moet het iets helderder rood, daar zal ik morgen eens mijn licht over laten schijnen. En dan wil ik aan a Tale of two kitties beginnen, waar Merel aan bezig is. Ik heb het stofpakket met gratis patroon bij haar winkel Birdblocks gekocht, ik zag het er toen niet bij staan en heb het lekker brutaal gewoon via mail besteld.

2 Weken geleden moest ik aan een vader van een vriendin van Suzanne uitleggen wat een quiltweekend was; ik had net op de valreep voor vertrek naar quiltweekend Loon op Zand haar pc naar het vriendinnetje gebracht voor een Lanparty. "Nou, kijk, een quiltweekend is net als een Lanparty, maar dan met naaimachines, lapjes en wij gaan wel slapen, 's nachts." En toen snapte hij het. Helemaal geweldig.

0 gedachten over “Quilt-midweek-weekend

  1. Gert

    Veel plezier komend weekend. Wat zal dat weer een gezelligheid opleveren, zoveel quiltsters bij elkaar ^_^

  2. Jantine Urban

    Ik bedoel natuurlijk die vergelijking met een LAN party voor het quiltweekend. Kan wel stellen dat een quilt weekend nog vééél leuker is!