Over avonturen gesproken

Heerlijk weer vandaag, laat ik daar eerst mee beginnen, het was zo lekker, 17ºC, opeens, niet normaal meer. De knoppen van de kers staan op springen, ik ben zo benieuwd.

Photobucket voor hetzelfde geld zijn dit gewone blad-knoppen, niks bloem, haha, ik zal er mrgen eentje open pellen, kijken wat er in zit.

Het was vanmiddag bee, en ik was net bezig mijn spul bij elkaar te rapen om mee te nemen, toen Tim belde; of ik al op de bee zat. Hij was net naar station gefietst, maar het hele gebied rond station was afgezet met politielint, dus kon hij niet met de trein, en of ik hem naar Breda wilde brengen. Tuurlijk wilde ik dat, en om 2 uur reden we al bij de rondweg Breda, en 3 kwartier later zat ik met Miranda en Julie aan de koffie, met een dikke plak home-made chocolate cake, super! In alle haast had ik vergeten de middenstukjes van de Hearts Desire BOM in te pakken, ik had wel de hartjes bij me, dus ben ik aan het eerste hartje begonnen.

Photobucket Ik zal morgen de andere hartjes er op rijgen, en dan ga ik bekijken of ik wel deze erop ga zetten, want de kleur valt wat tegen. Hmmm, valt nog niet mee. Deel 2 en 3 zijn ook al uit, ze zijn prachtig maar heel bewerkelijk,  kijk maar op de weblog van Esther Aliu.

Wat dat bij het station was? Nou, blijkbaar was er een gewapende bedreiging geweest op straat, en waren deze 4 overvallers een pand bij het station binnen gedrongen. Ze zijn gelukkig opgepakt, en lbijkbaar was het station wel bereikbaar via een zijingang, en de treinen reden normaal, maar ja, als je vanwege de afzetting niet bij de zij-ingang kan komen, dan houdt het op he. Helaas zijn de 2 overvallers op een juwelierszaak (vlak bij de muziekschool) vanmorgen niet opgepakt, ze zijn er met een buit vandoor gegaan, vreselijk.

0 gedachten over “Over avonturen gesproken

  1. Judith

    Ziet er mooi uit. Al die gewapende overvallen je wordt er toch moe van. John had vrijdag moeite om in Naarden te geraken i.v.m. het gedoe op de A1.