quilt klaar

Na wat vertraging is de quilt van Tim af, vanmiddag naaide ik de bies erop en liet ik Tim en Evelien de quilt buiten ophouden zodat ik er een mooie foto van kon maken , ik noem de quilt ‘Per ongeluk expres’ ; er zit 1 blok in die verkeerd om zit. Ik kwam er achter toen ik de top eindelijk af had en besloot het zo te laten zitten, dan is het net even anders.  Toegegeven: ik had toen ook niet zoveel energie om hem uit te halen en goed te zetten.

Per_ongeluk_expres Gisteravond toen ik de achternaad van deze quilt aan het dichtnaaien was kwam Zopje aansjeezen en ging lekker languit op mijn schoot en benen liggen, hij is gek op quilts! Samen_doen_1

Toen was hij nog lekker rustig, begin van de middag lag hij op schoot en zag een vlieg die hij wilde vangen. Eerst zo vanuit de lucht willen meppen maar de vlieg werd moe en ging op mijn voet zitten en toen viel Zopje mijn voet aan. Toen ik hem met een gil van schoot bonjourde hupte hij de hele kamer door achter de vlieg, die het wel grappig vond om mijn been nogmaals te bezoeken. Ik had het pas in de gaten toen Zopje zijn nagels in mijn been zette in een duikvlucht. Toen heb ik beide beesten naar buiten gezet. Niks mee te maken dat het toen regende, hadden ze zich maar rustig moeten houden.

Uittesten

Deze foto is gemaakt vlak voordat ik de bies erop ging zetten, Zopje lag heerlijk in het zonnetje te genieten. Hij was net binnen en had eerst mijn schoot vies gemaakt met zandpoten.

Ik zit nu met een beginnende hoofdpijn en brandende ogen (voel me nog wel down maar niet zo labiel als gisteren), ik duik er lekker vroeg in na wel eerst Grey’s Anatomy gezien te hebben; het eindigde vorige week zo spannend.

0 gedachten over “quilt klaar

 1. inge

  de quilt is prachtig geworden, is Tim content? mooie foto met Evelien en Tim!
  en ja, die katten en de vliegen, hier is ’t ook zo, Witse zat daarnet op de kast een vlieg achterna!

 2. Marjolein

  Hoi Shirley, hij is in één woord schitterend geworden. Echt een leuke jongensquilt. Hou ik in gedachten voor de mijne!! Groetjes, Marjolein

 3. risja

  Hoi Shirley,

  Super dat je de quilt hebt af gemaakt, hij is erg mooi geworden je weet ik hem van je aan het namaken ben, ik ben nu aan het doorquilten, maar met de hand dus niet zoheftig als jij hebt gedaan.

  Hou je taai en hou je niet te groot als je wilt huilen, de emoties moeten er per slot ook een keer uit opkroppen is funest.

 4. Mary

  en wat mooi doorgequilt !!! de foto met Zopje laat het heel duidelijk zien (en Zopje mag er ook zijn hoor!)