puinhoop

Ik zit met een opruimdip LOL , ik weet dat ik hoognodig wat aan mijn naaikamer moet gaan doen maar alleen maar de gedachte daar aan doet me de moed in de schoenen zakken! Overdrijf ik? dacht het niet:Bom_ontploft

Ergens in één van de vele tasjes zitten mijn naaibenodigdheden voor aan de quilt van Tim te kunnen werken, je weet wel; die met dat onderste blok verkeerd om.Quiltpatroon Dit patroon moet ik nog op iets van 20 blokken stikken. Best mooi eigenlijk, het is maar goed dat ik van tevoren me niet heb gerealiseerd wat voor een werk dat was.

De woonkamer is weer leeg, het drumstel is eergisteren verkocht aan een gezin dat aan de andere eind van onze straat woont! Het ventje was er heel blij mee en ik bespeurde bij Tim iets van spijt, heel even.

Vanmiddaag ga ik met Tim naar de opticien, zijn paslenzen zijn binnen en dan gaat hij eindelijk zijn zin krijgen; hij vraagt al jaren om lenzen en draagt zijn bril al een paar maanden niet meer. Enkel af en toe als hij weer hoofdpijn heeft.

En hoe gaat het met mij? Zijn gangetje. Ik had gehoopt van de gewrichtsklachten af te zijn onderhand, na 1 week van hormonen slikken leek me dat wel realistisch. Niet dus. ’s Morgens krijg ik nog steeds mijn handen niet gebogen en loop ik als een oude roestbak, ik kraak net nog niet. En als ik dan overdag mijn handjes teveel heb laten wapperen dan voelen ze ’s avonds opgezwollen, niet dat ze er dikker uitzien maar zo voelt het. De fitness zorgt wel voor een betere conditie durf ik nu al te zeggen, wel veel spierpijn ervoor terug gekregen maar dat is na  2 dagen alweer weg. Tja, en verder voel ik me af en toe emotioneel in een dip zitten, ik weet dat ik niet meer naar muziek van Josh Stone moet luisteren want dan heb ik het zitten. Ik heb die muziek in het ziekenhuis bij de eerste chemo’s teveel gehoord op mijn Ipod denk ik. 

0 gedachten over “puinhoop

 1. Mary

  ik dacht dat ik een “rommelkont’ was, maar jij kunt er ook wat van. Ik zou elke dag een paar keer een half uurtje plannen om iets aan te pakken en misschien wat doorzichtige bakken halen zodat je ook kunt zien wat je hebt ? Ze zijn in de aanbieding bij de Blokker ! Succes !

 2. Adrie

  Heeeeerlijk dat er nog meer van zulke rommelkonten zijn als ik!! hahaha ;-))
  Als je mijn kamer nu ziet, vraag je je af, wáár moet je in vredesnaam je machine zetten? Nou gewoon in de huiskamer dus , op dit moment! Maar er zit tijd om op te ruimen aan te komen. Vanaf volgende week vrijdag heb ik 14 dagen vrij van werk en dan wíl ik die kamer even!!!!onderhanden nemen. Wát zal ik allemaal weer tegenkomen , waarvan ik niet meer weet dat ik het nog had????
  groetjes, Adrie J.

 3. Yvonne

  Héhé, ik zie nog vrije stukjes vloer. In de kamer van DS kon je tot gisteren geen 2 voeten naast mekaar zetten..
  Vandaag, lichtelijk wat chantage gebruikt, en ziedaar : we kunnen er weer in!
  Succes met het opruimen hoor! Wie weet wat voor schatten je dan tegenkomt.

  Byeee
  Yvonne