potjes

Busybee Even laten zien waar ik momenteel op naaigebied aan bezig ben, tussen alle bedrijven door heb ik gisteren 2 potjes gemaakt en vanmorgen heb ik nog een bijhorende fles gemaakt. Het lijkt wel of er een giftige drank in zit, hoewel mijn moeder het eerder doet denken aan een mooie kleur verf dat op lapjes zit te wachten. Mooi stolpflesje is dat geworden vind ik zelf, ik ga er nog zo eentje maken maar dan weer anders ☺ De potjesverslaving is weer actief.

Maar daarnaast ook ben ik bezig met de yogaquilt (op de foto zie je een klein stukje), ik moet nog 4 banen aan elkaar stikken en hoop dat de top af komt vandaag. Heerlijk niks gepland voor vandaag, misschien tegen de avond snel nog wat beleg in huis halen en wat groenvoer voor vanavond voor 4 man; ook nu eet Perry weer op werk, hij is de hele week al uithuizig, maakt werkdagen van 12 tot 14 uur en dan heeft hij voor thuis ook nog werk mee. Gezond is anders, hopelijk is het volgende week wat rustiger.

0 gedachten over “potjes

  1. marlies

    Leuke potjes , er is in ieder geval ook een drankje voor Ziiiiiiiiiipje en Zooooooooopje en Witje , niet verkeerd! Geef de snoesjes een lekkere knuf van mij!

    Marlies