geluk

Ik ben even klaar met de potjes (ik heb love-potion in een flesje gestopt), niet dat ik het beu ben maar omdat ik moet gaan koken. Goede reden huh? Hier Pottenparade  zie je de blokjes die ik voor mezelf houd, de andere 2 (zie vorige blog) geef ik weg.

De yogaquilt heb ik al voor de helft in elkaar zitten en de andere helft is in stroken vol blokjes; voor de bovenrand moet ik nog 2 hele blokken moet maken die ik dan moet versnijden en dan kunnen alle rijen aan elkaar; misschien doe ik dat vanavond nog? Mwah, denk dat ik lekker voor de tv ga zitten, uitbollen. Ik heb vanmiddag ook al de wekelijkse boodschappen gedaan, dus even een break.

Oja, Eismann belde aan de deur voor de bestelling op te nemen, nou zat de diepvries vol en probeerde hij non-frozen goods aan me te slijten. Haha, ze zijn niet voor 1 gat te vangen zeg! Ik kocht oa een rol herbruikbare folie en nou blijkt dat toch dezelfde folie te zijn als waar ik de kippenapplicatiewerk op heb voorbereid, de doorzichtbare folie (dan zie je het patroon door de folie heen). Het is van Josko een Duits bedrijf. Ik heb even geen tijd om te checken of je on-line kan bestellen, bij Eismann moest ik €4,60 betalen voor 1 rolletje.