pasjesruil

Ik wilde kijken hoeveel tikken er nog op de saverpas van dit adres zaten en typte de gegevens in bij hun website. Blijkt dus dat pas en adres niet overeenkomen, dus belde ik met Saver Het pasje staat op een ander adres, en toen ik de vorige eigenares belde hoorde ik wie er op dat adres woont. Het was het adres van hun tuinman, maar die heeft het huis verkocht aan…. de dochter van de collega van Perry. Ik ken ze en zal ze zo eens bellen, misschien heeft zij het pasje van dit huis en dan hoeven we enkel te ruilen na oud en nieuw (dan komen er weer 12 tikken op het pasje te staan). Ik heb gelijk bij Saver geïnformeerd op welk adres het pasje van ons oude huis staat, want ook die gegevens correspondeerden niet met elkaar. Ik kreeg wel een adres op, maar geen naam, maar ik vermoed dat op dit adres één van de tuinkabouters woont, die onze tuin mishandelden voordat een tuinbedrijf het overnam.

Dat is welk het meest tijdrovendst, overal achteraan zitten om dingen te regelen. De inductiekookplaat doet het niet en daar zou ik over terug gebeld worden, niet dus. Kan ik weer bellen. Gelukkig eet Suzanne tussen de middag bij een vriendinnetje, heb ik even rust. Het brengen/halen kost me toch 20 minuten tot een half uur, hangt van het verkeer af en of ze gelijk als de bel gaat weg kan (soms loopt iets uit).

0 gedachten over “pasjesruil

 1. Shirley

  Een saverpasje is een pasje waarmee je per jaar 12 keer gratis op de vuilstortplaats kan komen om je lading te lossen; papier, glas, kleding, witgoed, recyclebaar spul, huisvuil, tuinafval, bouwvuil enz. kan je dan lozen. Het pasje hoort bij het huis.

 2. Adrie J.

  fijn dat je nu over bent Shirley. Nu van het huis een thuis maken en dat is jou wel toevertrouwd, heb ik zo het idee! 😉
  Ik ben jaloers op jouw keuken!! Wat een plaatje, wat een ruimte. Heerlijk lijkt me dat, ik hou van koken en heb altijd te weinig ruimte om spullen weg- of neer te zetten.
  Geniet ervan met z’n allen, er komt een leuke, gezellige tijd aan.
  groetjes, AdrieJ.