over de top

Deur zo ziet onze voordeur er uit door een beslagen bril bekeken (morgen maak ik wel een scherpere foto), een bling-bling kerstkrans met multi-color lichtjes die lekker knipperen. Het kan niet missen! In de boom langs de oprit heb ik ook 2 snoeren met witte knipperlichtjes gecontroleerd gegooid, het leek wel of ik aan het lassowerpen was LOL. En de verlichting in de kerstboom voor heb ik zo hoog ik kon verwijderd en toen met nog een extra snoer er aan er weer terug in gedaan, nu keurig over de uiteinde van de takken zodat het een mooie golvende beweging maakt in spiraalvorm naar de top. Maar dus niet helemaal naar de top mooi wijd omdat ik daar boven niet bij kon. Alle hoop is gevestigd op de tuimnannen die volgende week wel zullen komen volgens afspraak, hopelijk hebben zij wel de rijkwijdte om de lichtjes tot boven aan mooi te draperen.

Broek Dit droeg ik gisteravond naar het kerstdiner van Perry’s werk, de broek was echt een  koopje waar ik toevallig tegen aan liep; een zaak die er mee ging stoppen gooide alles voor 50% of meer in de verkoop en toevallig hing deze er nog.  Echt sjieke merkkleding, deze broek is ook van crepes of zo gemaakt met 2 lange stroken stof voor en 2 achter aan de band, het kreukt helemaal niet, ook al zit je een hele avond op 2 opgefrommelde achterste flappen. Onhandig als je ze naast je laat hangen tijdens het zitten, want iedereen die langsloopt stapt er op, of er komt een stoelpoot op. Toiletbezoek was ook een struikelblokje, ik zat op de wc met 4 stroken stof op schoot. Met traplopen bleken deze flappen ook ideaal om bijna je nek over te breken, hmmm, echt een broek om wat heen en weer te lopen en mooi stil te staan :-)) met lopen zwieren ze elegant heen en weer.

De chamapgnefles boven op de kast is nog van vorig jaar december, toen Perry aandeelhouder werd, we kwamen er toen niet meer aan toe. Over een kleine 2 weken gaat de kurk knallen!

0 gedachten over “over de top

  1. Shirley

    hai zweefmakreel (ken ik jou?) we doen niks met Pasen qua versierwerk, hoewel dat ook leuk kan zijn. Ik heb 1x een poging gedaan en de katten wisten het zeer te waarderen; de paastakken zagen alle hoeken van de kamer en de decoraties verdwenen onder de bank of in de maag.