opruimen

Wat een miezerige dag vandaag! Ik wilde een ommetje maken maar het weer nodigt helemaal niet uit tot ommetjes maken, zelfs niet met paraplu. Misschien na het eten eventjes een frisse neus halen. Net een middagdutje gedaan en ik heb lekkere thee gezet om wakker te worden. Geen last meer van mijn kaakholte-ontsteking, dus dat is mazzel.

Ik ga zo verder aan de bijkeuken uitmesten (licht werk), plank 1 heb ik vanmorgen gedaan. Die plank moest weg vanwege de vrieskast die komende week geleverd gaat worden. De plank daar boven moet ook leeg en dan een standje omhoog, want de steun zit anders in de weg; de kast is 1.80 hoog en de steun zit er net 2 cm onder te klieren.
Heel veel van wat er op die plank staat kan weg denk ik, waaronder 3 reserve thermoskannen die niet bevielen vanwege rottig uitschenken of niet goed warm houden naar te mooi waren om weg te gooien. En heel veel kerstverlichting en zo (en vooral dat ‘en zo’ is waar ik even naar moet kijken, want die zitten in plastik tassen verstopt, ik vrees dat dit de spullen zijn die ik niet weg wilde gooien ‘voor het geval dat’. Van die ‘gewetens’spullen dus. Perry zei net dat hij het zo aan zou doen (plank leegruimen). HELP nou ja, dan doen we het wel samen, want anders kan ik later niks meer terug vinden.

Suzanne is met de nodige drama naar boven gelopen met een topotoets in haar hand om die te gaan leren, dinsdag moet ze hem kennen. Wat moet dat gaan worden op de middelbare school? Maar ik snap het deze keer wel, ze zat met zoveel plezier kleren te maken voor haar Bratzpoppen. Alles van tricot en dus van die kokerjurken en kokerrokken, past altijd. Middenvoor heeft ze eerst met siersteken een sierrandje gestikt. Staat niet verkeerd. En nog niet 1 naald gebroken!

0 gedachten over “opruimen

  1. Marjolein

    Hoi Shirley

    Wat schattig die kleertjes die Suzanne maakt! En wat knap van haar. Wens haar maar veel succes met de topo toets die ze gaat krijgen. Schitterende muts van Arja heb je ons laten zien. Je bent wel verwend hé, mag ook wel vind ik!! Doe maar rustig aan, fijn dat je kaakontsteking alweer afgezakt was. Dat zijn van die vervelende bijkomstigheden waar je niet echt op zit te wachten, maar je krijgt het er allemaal zomaar gratis en voor niks bij. Veel sterkte hoor, ik denk aan je!!
    Groetjes, Marjolein.