Op veilig spelen

Nadat vanmorgen Z&Z beiden nogmaals schuivend over mijn blokjes waren gegaan, besloot ik ze maar van de vloer te plukken, wel zo veilig. Ik heb ze op ons bed uitgelegd, nadat ik weer 5 stroken tot blokken had gesneden en dacht dus dat ik er al bijna was, nou, niet dus.PhotobucketEr zullen nog heel wat bij moeten komen, maar eerst moet ik ze zo allemaal weer van bed af halen (slaapt wat rustiger), morgen speld ik ze -denk ik- vast op een grote quilt, wel zo makkelijk. En de kleuren, beetje hutsekluts door elkaar of per kleur op een rij, hoe meer ik er over denk, hoe moeilijker ik het vind. Bij de resterende stroken van deze Bali Pops (40 stroken van 2½x 44 inch) zitten nog heel wat felle kleuren, oranjes en rode, dus het wordt niet al te sober, en het paars is donkerder dan deze foto van het bed doet vermoeden. 't Is meer als op deze (wazige)foto met ZopjePhotobucket

0 gedachten over “Op veilig spelen

  1. Berna

    Onder de spelden slapen lijkt mij ook niet wat. Het wordt een mooi geheel.
    En wat makkelijk dat ik nu zonder nadenken zomaar je logjes kan volgen LOL.
    Fijne zondag!

  2. Inge Slaats

    Ik heb zo het gevoel dat dit een hele gave quilt gaat worden met de prachtigste kleuren. Het maakt vast geen bal uit hoe je ze aan elkaar stikt, mooi wordt het in ieder geval!