Op herhaling

De foto's waren wel erg klein, dus bij deze: de voorkantPhotobucket en als je op de foto klikt kom je in een album waar je ook een grote versie kan vinden voor meer detailsPhotobucket en dit wordt de achterkant van de quilt van  mijn moeder, zo mooi!

0 gedachten over “Op herhaling

 1. Elly L

  Ik kan bij je laatste bericht geen reactie zetten, dus doe ik het maar bij dit bericht.
  Mooi uitgelegd.
  Ik ben benieuwd wanneer ik over ga op de nieuwe weblog.
  groetjes Elly

 2. Aart Schinkel

  Leuke gekleurde lappen heb je in de kast liggen. Dank voor de reactie die je op mijn blog hebt geplaatst, ga de tip zeker gebruiken. Maar binnenkort ga ik ook met een vriendin en onze naaimachines naar Veghel, we moeten nog een afspraak maken, dan worden onze machines die dag nagekeken. Ik neem dan ook mijn BSR-voet mee, die moeten ze dan met de computer opnieuw inregelen, zo ook de machine. Misschien ook een tip voor jou als je weer voor een onderhoudsbeurt je machine brengt, om het even over de BSR te hebben en neem je voet dan mee.

 3. carin

  Ook ik wilde bij het bericht van 5 mei een reactie plaatsen, maar zie nergens een knop om op te drukken zodat ik dit kon doen, daarom maar hier.
  Wat leuk die uitleg over die snellen blokken. Toch maak ik ze altijd op de hand want ik blijf altijd ruzie houden met het naaimachine, zelfs met zulke eenvoudige blokken 🙂

 4. Shirley

  De foto’s komen de ene keer idioot groot in beeld en later zijn ze weer mooi van formaat, ik probeer het maar niet te snappen.