Oogst en smul.

Er kwam bijna 400 gram spinazie van eigen bodem pot, en het smaakte heerlijk in dit pasta gerecht: in olijfolie 1 gesnipperde knoflook en 1 gesnipperde ui fruiten, halve tl dille toevoegen, dan gaat de fijngesneden geblancheerde spinazie, in stukjes gesneden zalm, kookroom en een paar eetlepels geraspte parmezaanse kaas bij. Paar minuten doorwarmen, evt zout en peper toevoegen, en dan de gekookte niet afgespoelde tagliatelle er bij. En elke keer als we van deze borden eten neem ik mezelf voor om de volgende keer het recept uit te proberen wat op het bord staat geschreven. 
C62BF922-97AB-4238-B82C-60696DAD2F9E
En de volgende dag belande een portie pluksla op ons bord, samen met gerapte worteltjes, surimi sticks, kruimige gebakken aardappeltjes en biefstuk.
E11C4D67-DA1E-4C46-BB7C-E9ED59530E6F

De nieuwe koelkast bevalt zo goed, ik open hem af en toe gewoon om te genieten van het uitzicht, je kan er maar blij mee zijn šŸ˜Š en nu merken we pas hoe slecht die andere koelkast koelde šŸ˜± 

Een gedachte over “Oogst en smul.

  1. Truus

    Lekker smullen uit eigen tuin en je weet dat er geen gif op zit.
    Gezellige dag
    groetjes, Truus uit Drenthe

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.