Er kwam bijna 400 gram spinazie van eigen bodem pot, en het smaakte heerlijk in dit pasta gerecht: in olijfolie 1 gesnipperde knoflook en 1 gesnipperde ui fruiten, halve tl dille toevoegen, dan gaat de fijngesneden geblancheerde spinazie, in stukjes gesneden zalm, kookroom en een paar eetlepels geraspte parmezaanse kaas bij. Paar minuten doorwarmen, evt zout en peper toevoegen, en dan de gekookte niet afgespoelde tagliatelle er bij. En elke keer als we van deze borden eten neem ik mezelf voor om de volgende keer het recept uit te proberen wat op het bord staat geschreven.
En de volgende dag belande een portie pluksla op ons bord, samen met gerapte worteltjes, surimi sticks, kruimige gebakken aardappeltjes en biefstuk.
De nieuwe koelkast bevalt zo goed, ik open hem af en toe gewoon om te genieten van het uitzicht, je kan er maar blij mee zijn ? en nu merken we pas hoe slecht die andere koelkast koelde ?
Lekker smullen uit eigen tuin en je weet dat er geen gif op zit.
Gezellige dag
groetjes, Truus uit Drenthe