Ongegeneerd blootgeven

Vandaag begon erg vroeg, vanwege de verwarmingsketelmeneer, en daar hij om 9 uur alweer klaar was, bleef ik zitten met een hele dag en veel energie. Prachtige combinatie om een quilt te sandwichen, hoor ik jullie denken, en dat vond ik ook, maar helaas ben ik daar niet aan toe gekomen. Ik dacht 'even' de ramen aan de binnenkant te gaan lappen, ben beneden begonnen en werkte zo mijn weg naar boven. Viel vies tegen hoor, ik had de benedenboel gedaan en pakte een nieuw sopje voor boven, maar het water was helemaal niet vies of zo. He, daar had ik dus best nog wel een maandje of 2 mee kunnen wachten, met dat lappen.

Maar boven was het andere koek, al na 2 kamers had ik lekker grauw water. Ik moet er wel bij zeggen dat ik met hetzelfde sopje ook de deuren heb afgenomen, ook die van alle kasten.  Oh, dat is normaal. Nou ja, niet voor mij. Dus een schoon sopje, de kamer van zoon gedaan, terwijl dochter haar eigen kamer deed, en toen zette ik de emmer in de naaikamer, want die lag op de route. Pas toen ik me omdraaide om nog wat te pakken, bedacht ik me dat ik wel erg veel moest doen om hier bij de ramen te kunnen.

Het liedje 'Where do I begin' schoot door mijn hoofd, nou ja, enkel de titel van het liedje, de rest van de tekst ken ik niet zo, maar de titel is al pakkend genoeg. Foei foei, "wat een pestbende", zou mijn vader zeggen, en gelijk heeft-ie dan ook nog. Maar na een uur flink doorwerken, was mijn bureau al leeg (voor mijn doen) en kon ik lappen. heerlijk, wat een blubber kwam er van af, echt eer van je werk. En het resultaat na het opruimen en lappen: Photobucket Wie weet komt de andere kant van de kamer morgen aan de beurt -eerst oliebollen bakken!-, veel is er al weg -heel veel tassen leeg geruimd en onder in de tassen lagen spullen die ik al een tijdje kwijt was, in elke tas wel een paar klossen quiltgaren- en die laden komen ook nog een keer aan de beurt. Joost mag weten wat daar allemaal voor 'je-weet-maar-nooit-waarvoor-ik-het-ooit-nog-kan-gebruiken' spullen in zitten.

0 gedachten over “Ongegeneerd blootgeven

 1. linda C

  Goed opgeruimd zeg! Ik wou dat ik zo een opruimkracht had zoals jij. Heb ook zeker zoveel tassen staan , met veel minder ruimte om weg te steken. Mij lukt dat niet om aan één ding te beginnen en verder af te werken. Ben veel te rap afgeleid !

 2. Adrie Jansen

  Je hebt flink je best gedaan zeg! Als ik om de hoek van mijn deur kijk ziet het er ook ongeveer zo uit, dus …..ik mag ook wel eens beginnen!;-))

 3. Else

  Hey Shirley, wauw wanneer kan ik je overhalen om hier de boel eens samen te komen doen! Mijn zolder ziet er namelijk ook uit alsof er een bommetje is geploft!

  Hele fijne bakdag, en een gezellige jaarwisseling ook heel veel gezondheid en creabeatijd voor 2011, knuffel Else