Oehoe, wie is er ontsnapt?

Al bijna 2½ uur vliegen er helikopters achter ons huis rond, over de bossen en velden (Rucphense hei) aldaar, ik keek even in de tuin; eerst om te zien of ik geen enge mannen zag schuilen tussen de plantjes, en toen pas durfde ik in de lucht te kijken. Je ziet ze met hun knipperlichten aan rond vliegen, als 2 olympische ringen steeds in elkaar grijpend een groot gebied bestrijkend. Best eng, waar hebben we het over? Ontsnapte gevangenen, of gewoon een militaire oefening, want in deze bossen lopen de mariniers ook wel eens rond. Wel de politie bellen voor info, of toch maar niet doen en het morgenochtend in de krant lezen? Goh, wat een opwinding opeens, maar Zipje en Zopje blijven er heel cool onder, ze liggen lekker te slapen, al uren. Ik heb maar dubbel gecheckt of de deuren op slot zijn, want je weet maar nooit, maar het maakt het kijken naar een Dexter aflevering (on-line) wel spannender dan het al is. Alleen had ik liever onze uilen gehoord, ook spooky maar veel fijner om later bij in slaap te vallen, en door gewekt te worden, zoals deze ochtend, alleen was 5 uur wel erg vroeg.

Hier een filmpje van het quiltweekend van een paar weken geleden:

0 gedachten over “Oehoe, wie is er ontsnapt?

 1. Elly L

  Ik heb inderdaad ook altijd de P2000 aanstaan. Maar helaas staan daar niet de politie items op, vroeger had je daar een scanner voor.
  Leuk filmpje.
  groetjes Elly

 2. Gert

  Jeetje, spannend hoor. Inderdaad te hopen dat je niet middenin een aflevering Dexter terecht bent gekomen. Weet je al wat meer intussen, wat het geweest is?

 3. Miet

  Leuk dat filmke !!!! Net of ik ben daar weer . Pffffff tis nog zoooooooooo lang aftellen voor het volgende weekend !

 4. Fenny

  Wat aardig dat je hebt opgezocht hoe dat ‘monster’ heette, de stinkende kortschildkever.
  Als wij er zelf al achter kwamen, en het van jou en nog iemand horen, bestaat er in ieder geval geen twijfel over.

  Spannend, die helikopters. Weet je intussen wat er aan de hand was?