nieuwe lente, nieuwe lijst

http://groups.yahoo.com/group/Quiltkletsers/

Om weer met veel plezier de quilterige mailtjes te kunnen lezen en vrolijk en vrij te kunnen mailen op de Yahoogroups hebben Yvonne en ik een nieuwe quiltlijst gestart, met Dorry als moderator om ons met raad en daad bij te kunnen staan, ervaringsdeskundige als ze is met winkels en cursisten.

0 gedachten over “nieuwe lente, nieuwe lijst

 1. anneke van der wal

  Hoi Shirley.

  ook ik heb me net aangemeld op de nieuwe lijstveel succes en plezier gewenst quiltgroetjes anneke

 2. mieke49

  Hoi Quit team

  meiden gewekig nieuws vandaag

  wij gaan het helemaal maken met zn allen

  groetjes Mieke49

 3. S.P.

  Hellooo Shirley!

  Fantastisch dat jij met Dorry en Yvonne nieuwe quiltlijst hebben opgericht! Proficiat, hoor! Ik heb me ook aangemeld bij jou omdat dat zeker veel te leuk gaat worden, zeker weten! Succes ermee, hoor!!! Nou tabeee dan he! Toedeloeeee!!! Groetjes van S.P. !!! 😀

 4. S.P.

  Hellooo Shirley!

  Fantastisch dat jij met Dorry en Yvonne nieuwe quiltlijst hebben opgericht! Proficiat, hoor! Ik heb me ook aangemeld bij jou omdat dat zeker veel te leuk gaat worden, zeker weten! Succes ermee, hoor!!! Nou tabeee dan he! Toedeloeeee!!! Groetjes van S.P. !!! 😀