niet te bont

Gelukkig sta ik er niet te bont op, enkel onder mijn kin is wat blauwigs te zien daar waar de ritssluiting van mijn jas tegen mijn kin aan knalde en voor op mijn kin is het nog dik en rood, maar het valt volgens mij niet al te veel op. Handen voelen nog het zelfde aan met dezelfde beperkingen; Suzanne heeft zo juist geholpen mijn sportbh dicht te maken, dat lukte me niet. Diploma_suzanne_014 Dit is een magneetsluitingkje, je drukt de delen met pennetjes door de stof en aan de achterkant schuif je dan het ronde plaatje over de pennetjes en duw je de pennetjes plat. Bij Pimmetje (fourniturenzaak op de markt) zei de vrouw dat ze deze ook gebruiken voor mensen die een beroerte hebben gehad en problemen hebben met knoopsluitingen.

De Olympus digi gaf steeds meer weigeringen op moment suprème, flitser die weigerde of gewoon te laat afdrukken (nog trager dan anders); dus zie je Suzanne bij de street-dance diploma-uitreiking nog net in beeld….weglopend met diploma in d’r hand.Afdansen

En dus kocht ik gisteren na mijn kapperbezoek ‘even’ een andere digitale camera (fotozaak is naast kapsalon en ik was er toch voor pasfoto’s te laten maken). Het is een spiegelreflex digitale camera geworden en wel eentje waar mijn lenzen van de oude Minolta ook op passen. Ideaal! Zal tzt kijken of de flitser van de Minolta er ook op past, zou helemaal fijn zijn. Hij is supersnel, alleen jammer dat ik vanwege handproblemen er nog niet veel mee heb kunnen spelen om alles uit te proberen; hij is wel wat zwaarder dan de kleine Olympus. Digi_2

Qua werking is hij het zelfde als de Minolta (technologie is door Sony is overgenomen Digi_1toen Minolta er mee stopte), dus daar hoef ik me niet teveel op te focussen. Iets meer mogelijkheden, dat wel. Hij heeft een fijn groot vlak om de foto’s op te kunnen bekijken, maar ik moet even uitzoeken nog of je ook anders dan door het bovenste kleine kijkertje de te nemen foto in beeld kan krijgen.

Stom was dat ik te gretig was en daardoor met het afdingen maar 39 euro van de prijs af kreeg. Ik had meer moeten twijfelen, net moeten doen alsof ik er nog niet uit was. Thuis gekomen vroeg ik me af of impulsief koopgedrag ook een bijwerking was van de chemo……

De tuinmannen zijn er, maar dat verslag komt morgen wel.

0 gedachten over “niet te bont

 1. Yvonne

  Huh? Zijn die sluitingskes voor je BH’s? Bweuuu, ik dacht dat je Japanse tasjes ging maken…. 🙁
  Véél plezier met de nieuwe digi.

  Yvonne

 2. Astrid

  Goh Shirley,
  Ik lees nu pas van je schuiver! Wat een toestanden allemaal!
  Ik hoop dat je snel weer een beetje opknapt!

  Beterschap

  Groetjes
  Astrid

 3. mo

  Hoi Shirley,

  Ik heb niet zulke goede ervaringen met magneetsluitingen.
  Met de geringste druk knappen ze open. (als knoop aan een broek)
  Misschien valt het wel mee bij bhtjes.

  Groetjes Monique