Niet doen

Ik moest de stad in, eerst naar de kapper en daarna nog lange broeken kopen, want van broeken maken komt het er maar niet van, en je kan me bijna uittekenen in die beige broeken die als een pyamabroek zo lekker zitten (ik kocht er een week na aanschaf gelijk nog twee van) maar waarbij op de knieën een beetje groenige en grauwe waas hangt van het tuinieren, en zelfs met de 60 graden was en met allemaal inweek- en bleekmiddelen erbij kwam het niet meer goed, sterker nog, de rek was er uit gegaan door die hete was. ?

Bij Ulla Popken paste ik verschillende modellen en maten, en eindigde met twee verschillende kleur en model broeken, ik wilde ze eigenlijk een maatje groter hebben, maar de verkoopster raadde het mij af. Deze broeken gingen tijdens het dragen vanzelf wat losser zitten, en als ik nou een grotere maat zou nemen, dan zou de broek aan het eind van de dag van mijn gat afzakken. Nou, dat moeten we niet hebben he, dus even dapper zijn.

Ik heb er nou eentje aan. ? Als ik rechtop sta, staat hij heel netjes, en ook als ik loop ziet het er keurig uit, maar o wee als ik ga zitten, dan heb ik opeens drie paar borsten! Twee boven en een onder mijn broeksband ?. Ik kan er zo mee op de kermis gaan staan, uh, zitten. ? Hopelijk rekt hij snel wat uit, want dit gaat hem niet worden.
Katten hebben het wat dat betreft makkelijk, die hoeven helemaal geen kleren te dragen, hun vachtje past altijd, wat een lekker onbezorgd leventje hebben ze.
0ED612C3-D1B5-49C7-954F-773CC636B11D

4 gedachten over “Niet doen

 1. Renske

  Herkenbaar, ik kijk altijd even bij ms-mode of c&a voor grote maten. Ik wil de broeken graag hoog hebben om mijn middel en niet bij mijn gat of lager waar je van alles ziet. Dat is voor jonge meiden of superslanken dames (soms op leeftijd).
  Zelf make is dan een optie, maar daar moet je dan net tijd en/of zin hebben.

  Jammer dat je niet hier in de buurt woont, ik heb een rol van dat spul liggen. Je had hem zo kunnen meenemen. Maar ja, helaas te ver uit elkaar. ?

 2. Ineke

  Ik koop nooit strakke broeken, alleen het idee dat ik ook overal bobbels krijg, bléh.
  Nee, ik koop wat mij fijn zit, mocht het dan wijder zitten na een poos, naai ik aan de binnenkant breed elastiek of band. Verder lekker laten flodderen 😉

Reacties zijn gesloten.