Niet bewegen

PhotobucketZopje kwam op schoot liggen (snel het kussen er bij tegen de stiletto-nagels), terwijl ik aan een mini DP bezig was, en ik wilde graag doorgaan met naaien. Zopje vond het geen probleem, al spinnend en kwijlend legde hij zijn kin op mijn linkerhand, af en toe langs mijn knokkels wrijvend met zijn mondhoek, maar zodra ik mijn hand te hoog hield, dan legde hij zijn ene pootje erop met zijn nagels uit, zo van: "Pazzop, terug met die hand." En met mijn hand weer lager bewegend, trok hij ook zijn pootje er weer van af. Halverwege het DP-tje ben ik er maar mee gestopt, hij begon scheel naar het naaldje te kijken en ik was bang dat hij er zich aan zou bezeren.Ik ben tot hier gekomen. Photobucket En onderwijl zat ik naar Zomergasten te kijken/luisteren, met wel heel diverse stukjes film die de gast van deze aflevering, Annet Malherbe,  had uitgekozen. Eentje -dacht ik zo tijdens het kijken- leek me wel leuk om ook op mijn weblog te laten zien, gewoon een Youtube filmpje, maar ik zie er toch maar van af, nadat ik het hele filmpje op de VPRO site heb bekeken. Het kijken naar het uitdrukken van een -achteraf zo op het zicht al maanden lang verstopte- talgklier is wel leuk voor eventjes, maar het bleef maar komen, dat witte spul dat er als een dunne sliert uit gutste en tot een maatje druif groeide op de rug van de man. De vrouw, die het met een satanische genoegen al kirrend uitkneep, veegde steeds maar weer dat hoopje met een tissue weg, om verder te kunnen gaan met uitdrukken. Ik vond het een beetje een onsmakelijke toestand worden, maar misschien kwam dat ook doordat ik de toast met zalmsalade welke ik net had verorberd steeds op kuchte. Dat wegvegen begon me te storen, zo onhygiënisch.  Mensen die geobsedeerd zijn in vieze dingen kunnen hier klikken, ik heb genoeg gezien. 

Ik kneep vroeger heel vaak pukkeltjes uit bij mijn ventje, bij wijze van naspel, want dan lag hij toch knock-out te wezen en ik zat dan nog met een adrenaline-shot, en je moet toch ergens naar toe met al die energie? Maar sinds ik kippiger ben geworden, en ik voor dit soort precisiewerk een leesbril nodig heb, is de lol er voor mij af.

En nu we het toch over secretie producten hebben, hier is een lief meisje op de gitaar, met een vrolijk liedje.

filmpje werd me doorgestuurd door mijn wederhelft.

Om die vieze beelden van eerder deze avond mijn netvlies te vegen, kijk ik maar even naar dit filmpje van Dexter wachtend tot op Megavideo de eerste aflevering te zien is van het nieuwe seizoen.

0 gedachten over “Niet bewegen

  1. Elly L

    Prachtig hoe Zopje op schoot komt liggen.
    En natuurlijk moest ik vanochtend vroeg op mijn nuchtere maag die link zien. Uh dit is niet aan te raden. Ik merk echt dat ik niet meer in de zorg zelf zit, kan er nu slecht tegen.