nare verhalen

en dan heb ik het niet over die in boekvorm maar de realiteit van het leven; Jan ligt sinds eergisteren terug in het ziekenhuis wegens ’s nachts niet meer kunnen staan van de pijn in zijn heup en knie. Hij heeft platte bedrust en vandaag is een MRI scan gemaakt om te zien of er wat te zien was, en daarvan krijgt hij morgen uitslag. Hij is op van de pijn van afgelopen tijd, gelukkig helpt de pijnstilling die hij nu heeft gekregen wel.

Verhalen… ja in meervoud, je las het goed: ik heb een neef, ouder dan mij en die blijkt dus ook Non Hodgkin te hebben, ook met tumoren in zijn rug en hierbij is heel veel goed weefsel beschadigd waarbij hij naast veel rugpijn ook functie-uitval kreeg. Mijn moeder vertelde me dit vanmorgen, toen ik op het punt stond om naar een ‘lotgenoot’ en tevens aangetrouwd familielid -getrouwd met neef van Perry- te gaan. Mijn moeder belde me hier over, omdat mijn neef mijn telefoonnummer had gekregen -hij hoorde dat het met mij heel goed is afgelopen – en ze wilde het me vertellen voordat ik het van hem over de telefoon te horen kreeg. Ze wist het al langer maar had het mij niet willen vertellen toen, omdat ik toen in de put zat, ik denk dat dit in maart of zo was.

0 gedachten over “nare verhalen

 1. Yvonne

  Ik blijf duimen voor een zelfde goede afloop als bij jou, voor zowel oom Jan als voor de neef… wat een trieste verhalen!

 2. Dita

  Och meidje toch, of er niets dan narigheid is.
  Ik wens je heel veel sterkte en het allerbeste (wat dat ook mag zijn) voor al je dierbaren.
  Liefs
  Dita