naaien

Vanavond heb ik lekker zitten naaien, een Kletser van de quiltlijst daagde me uit om ook enkele blokken te maken voor de loterij Blokjes, de bovenste serie van 8 blokjes gaat mee doen met de loterij, de anderen houd ik zelf; daar ga ik een quilt van maken om weg te geven denk ik.

Het patroon komt van deze site en dan bij free scrap quilt paterns (naast een grote quilt) op boxy stars klikken. Je doet 5 minuten over het maken van 1 blokje, de ster bestaat uit 4 blokjes, als ze aan elkaar zitten komt het op ongeveel 30x 30 cm. Een leuk blok om te maken en als je van te voren al de stroken hebt gesneden is het een vlot werkje. Evelien zag me naaien en reageerde heel enthousiast, dat dit voor het eerst is in dit huis dat ik aan een nieuwe quilt begin. 

0 gedachten over “naaien

  1. Marjolein

    Leuk joh die blokken!! Ik ben er zelf ook al mee begonnen gisteren. Was alleen te laat om me aan te melden voor de bingo maar nu ga ik er een quilt voor op de bank van maken. Goede jaarwisseling en een fantastisch en gezond 2008 voor jou, Perry en de kinderen.