mooie dag

Het leek wel lente, de vogels zongen vanmorgen -ondanks de nachtvorst- uit volle borst en de zon was de hele dag te zien, heerlijk. De STM en BSTM waren druk aan de slag, kabels ingegraven voor verlichting en gleuven graven voor de opsluitbanden.Aan het eind van de dag zei de STM dat hij verwachtte dat morgenmiddag de bestrating al zover was dat we van het ergste zand en modderzooi af zouden zijn. Ook de oprit zou klaar zijn. Yes! Bij de zijdeur ligt al 1 rijtje stenen, om de hoogte van het zand te bepalen natuurlijk, in het huis-foto-album heb ik veel meer foto’s gezet. Zijdeur2 vrachtwagenladingen met stenen werden afgeleverd vanmiddag, hele mooie zwarte, zal vast mooi staan in de tuin. Een lading (oude) stoeptegels hadden de mannen vanmorgen al opgehaald en liggen op hopen in de achtertuin. Deze komen onder de tuinhuisjes te liggen en hoeven dus niet zo chique de friemel te zijn.

Over tuin gesproken, nu dat alle heggetjes en planten er uit zijn, valt het leven op dat onder de beukenhaag door onze tuin in komt of in wilt komen. De gewone klimop kan ik dan nog wel identificeren, maar wat is dit?1_1 2

en dan deze in het plantsoen, 3_1 moet ik me schrap zetten?

Ook heb ik een album aangemaakt voor the making of the Diamond Roses quilt.Rd Ik heb vanmiddag/avond de halve blokken gemaakt om er een rechte rand van te maken.

Misschien zou ik ook een Stilleven dode muisjesalbum aanmaken? Dit was Zipjes werk, deel 2, want de eerste zag ik hem gisteravond met huid en haar opeten op dezelfde plek.

Perry probeerde vannacht Witje binnen te krijgen door hem te roepen, hij zat net achter de containers en toen hij geen sjoege gaf, gaf Perry het ook maar op. Met een "stom beest dan blijf je vannacht maar buiten" gemompel vast nog in zijn mond liep hij de kamer in en wie zag hij op de bank liggen? Witje. Bleek dat Perry tegen de betonnen witte kat heeft staan praten ☺We steken het maar op slecht licht, zo laat op de avond.

0 gedachten over “mooie dag

 1. Marjolein

  Hoi Shirley, je diamond roses wordt echt schitterend! Echt heel mooi! Over onkruid kan ik je niet veel wijzer maken. Die Perry, moet wel lachen hoor. Groetjes, Marjolein.

 2. laura Hettich

  Shirley, zet je maar schrap met dat onkruid! Het lijkt heel leuk in de zomer, dan komen er een soort rode aardbeitjes in, maar het woekert door heel je tuin onder de grond door. Het is van dan spul… als je hier trekt… beweegt het een paar meter verder! Dus gelijk elimineren dat spul. Uittrekken is het enigste wat helpt, en dan ook consequent zijn…
  Jammer genoeg zit het ook bij mij in de tuin, de buurvrouw achter de hoge schutting ;-)) vindt het zo mooi, maar het komt onder de schutting even zo vrolijk onze kant op :-(((( Ipv gras woekert dat spul…
  Sterkte! Je diamond rose wordt wel prachtig zo zeg, complimenten hoor!
  Groetjes

 3. laura Hettich

  Even voor de duidelijkheid, ik bedoel met ‘het spul’ dat van de laatste foto.
  doeiii