Moederdag

Vanmorgen uit mijn slaap gerukt door kinderstemmetjes die het liedje Unchained melodie blerde, haha, nee, ik was blij verrast, en toen ik goed wakker was kon ik ook het uitgebreide ontbijt op bed waarderen, mmmm, perfect zacht gekookte eitje, aardbeitjes, scrambled eggs, beschuit met kaas en een halve Waldcorn bammetje, sinaasappelsap en vruchtenthee; ik zat voor de rest van de morgen heel erg vol. De cadeautjes vielen in de smaak, van lekkere luchtjes tot spannend boek, poezenbeeldje en eend om buiten te zetten van Jim Shore, bloemen en als klapper de Pandigital novel (e-reader) waarmee ik ook kan internetten.

Photobucket na de middag zaten we aan het schuimgebak/langevingertaart bij mijn ouders; ik had in Veldhoven bij The Contented Cat een paar leuke patronen met stofpakketjes gekocht en bij Jacqueline van de Log Cabine een tijdschrift, mijn moeder was ermee in de wolkjes.In de tuin hupten de jonge merels rond op het gras en op het afdak, en de geur van heerlijke bloemen was op bepaalde plekken haast bedwelmend!Photobucket

Morgen zal ik wat foto's van Veldhoven als slideshows op mijn blog zetten, maar voor wie niet zo lang wil/kan wachten, in mijn foto-album kan je ze ook allemaal bewonderen, klik op slideshow en geniet van de 341 foto's!

0 gedachten over “Moederdag

 1. Heleen

  Zo! Dat klinkt al een zeer welgeslaagde moederdag. Mooie beeldjes! Die E-reader ga ik me eens in verdiepen want met internet erbij is het wel een aanwinst. Mijn moederdag ontbijt zag er iets anders uit. Ik moest voor 4 gasten zorgen dus voor mij geen ontbijt op bed! Maar heb mijn kadootjes al afgelopen dagen in etappes ontvangen. Vandaag het mooiste. Een zelfgemaakt hart door de jongste met een prachtig gedicht!
  Wat zien je ouders er nog vitaal uit! En leuk dat je je moeder met mooie pakketjes uit Veldhoven kon verblijden!Wat was het prachtig weer vandaag he! Je foto’s ga ik morgen ff kijken. (moet nu nodig onder de douche!)

 2. Anita A

  Hoi Shirley, zo te lezen ben je goed verwent. Is het mogelijk dat je mij de foto van mijzelf in actie, uit Veldhoven, digitaal toestuurt?

 3. Marcha

  Nou, ik heb al een klein deel van de foto’s bij je bekeken, wat een HOOP!!!! Tof dat je foto’s hebt gemaakt, zo kan ik er toch een beetje van meegenieten. Voor volgend jaar staat het al in mijn agenda!