mama mia

Maandagavond, de pizza’s zijn naar binnen geslingerd en we gaan met z’n allen de deur uit en auto in om met 2 wielen door de bocht nog net op tijd bij de bioscoop te zijn, we willen de trailers een keer vanaf het begin zien. De meisjes gaan naar Mama Mia

en de jongens gingen naar Hancock

Mama Mia was in 1 woord GEWELDIG, ik zat tot vermaak/verbijstering van de meisjes lekker mee te zingen, soms viel ik een beetje te vroeg in, ach ja, deze liedjes waren net effe swingender dan de Abba-uitvoeringen. In de zaal zat een handjevol moeders en de rest was jong en kende Abba enkel via hun ouders. Een heerlijke feelgood film, lekkere muziek (als je er van houdt) en heel veel humor ook, we kwamen zingend thuis. (de jongens hadden het wat minder leuk gehad in de film, een beetje een puberfilm, een soort superman maar dan een andere versie)

Als enige herkende ik Julie Walters,  de moeder van de Ron uit de Harry Potter films.

Onderstaand nummer werd ook gezongen door haar, heel grappig gedaan in de film. 

0 gedachten over “mama mia

  1. Anoniem

    Ik heb Sirius Satelite radio in my Jeep en als ik erin stap heb ik hem op ABBA radio staan. Mijn dochter is 18 en denkt dat het om te gieren is want ze heeft deze liedjes nooit gehoord en ik zing ook lekker mee:) en zij rolt haar ogen:)
    Ik zal vragen of ze met me naar de film wilt gaan van de week of zo:)

    Groetjes,
    Hendrika