lui en loom

De huisarts nam me eergisteren onder de loep, ik moest aanwijzen waar het precies pijn deed; hij drukte en duwde met wisselende gevolg. De ene kant naast de werverkolom voelde ’t redelijk soepel terwijl aan de andere kant het zo hard was als staal. Conclusie was dat ik letterlijk verstijft was van de pijn wat op zich ook weer pijn veroorzaakte richting de rug; tegen de ene verstijving kreeg ik valium voorgeschreven, niet teveel zodat ik geen gevaar was op de weg maar voldoende om de spieren weer losser te krijgen; voor de bron van de pijn kreeg ik ontstekingsremmer/pijnstiller voor gewrichten, arthrotec meen ik zo uit het blote hoofd. Als het over 5 dagen nog niet zwaar verbeterd is moet ik naar de fysio. Ik moet zeggen dat het slapen me stukken beter afgaat ☺ en de pijn lijkt ook minder te worden bij het opstaan, alleen als ik uit bed kom moet het lopen echt voetje voor voetje, de trap af lopen lijkt wel een tenniswedstrijd met al die Oe! en Aah! bij elke stap. Nou de bewegingen nog.

0 gedachten over “lui en loom

 1. Guute

  Ai, dat is afzien ’s morgens. Maar als je weet waaraan het ligt,ben je al op je gemak! Ik zag dat je een blender kreeg voor je moederdag. Eerstdaags krijg je nog wat receptjes van fruitsmoothies. Njam, njam!!!

 2. Yvonne aka sommeke

  Ik denk dat je nu al erg goed bent in dat kreunen. Dat heupwiegen komt er ook wel weer bij! 😉
  FF opmerken dat er niet gereageerd kan worden op je laatste blogje (vervolg lui en loom)? Weer aan ’t spelen geweest of tijdelijke blog-impasse?

 3. inge

  hei, ik zou zeggen: eens naar de osteopaat, maar weet niet of je die ook vindt in Nederland, ik zweer bij osteopatie bij dergelijke problemen, heeft me al heel veel geholpen!

 4. Marjolein

  Hoi Shirley, sterkte meid! Rugpijn is gewoon hardstikke vervelend. Misschien in het vervolg toch wat beter naar je lichaam luisteren ??? Hoop dat je gauw opknapt met de medicijnen! En doe nu maar lekker rustig aan. Heel veel groetjes, Marjolein.