Long time no write…..

Er is alweer een maand verdampt sinds mijn laatste blog, en wat is er veel gebeurd. Ik kan niet alles in dit blogje zetten, dan zouden we allemaal vierkante oogjes krijgen, dus zal ik het maar wat verspreiden.
De quilt van de City Strippers heeft het pand verlaten, zoon wilde hem heel graag hebben, mooie afmeting en vrolijke kleuren, en het rook ook zo lekker. 
IMG_5849
Het klussen in zijn appartement is klaar (best wel jammer, want ik klus graag 🙂 ), voor het keukenlaatje heb ik nog een vakverdeler gemaakt zodat het bestek niet elke keer door elkaar lag, de latjes had ik thuis op maat gezaagd, het wasvouwen liet ik graag even voor wat het was
IMG_7810In de la liggend kon ik de verdeling op maat vastlijmen; deze la is smaller dan de doorsnee la, en de verdeelbakjes die in diverse winkels te koop zijn, zijn te breed. De vakverdeler die ik heb gemaakt kan er nog uitgehaald worden (vandaar de tissues met het vastlijmen) om er onder schoon te maken, of omdraaien als je het kleine lepel vakje voorin wilt hebben
IMG_3569
Ook mocht ik een magneetstrip ophangen voor de hele akelig scherpe messen
IMG_3570
ik wees er alleen nog maar naar en had al een snee in mijn vinger te pakken, het was een druilerige week, maar ik vermaakte me dus goed, tot op zekere hoogte. Op de foto hieronder ben ik op weg naar mijn ouders….
IMG_7819

Eén gedachte op “Long time no write…..

  1. Truus

    Je quilt heeft een goede bestemming gekregen en je bent vast al weer met een andere bezig,
    Handig zo’n vakverdeling in de la.
    Gezellige zondag
    groetjes, Truus uit Drenthe

Reacties zijn gesloten.