Lente!

Eindelijk is het weer lente, en ik verheug me dan weer zo op het mooie weer, dat ik de plantjes de grond uit wil kijken! Het zonnetje deed vandaag ook weer zo zijn best, en ook al was de wind ijzig koud, in de luwte was het goed toeven, en de zon die onder ging gaf ook weer een spectaculair beeld, ook al was het maar van korte duur.
Photobucket
Gisteravond wilde ik de was uit de droger halen om op te vouwen, maar de trommel was leeg, en de zeef ook al schoon, en ik kon me niet herinneren dat ik het al had gedaan. Soms kan je zo aan je verstandelijk vermogen twijfelen, ik kon me het wegwerken van de handdoeken-was niet herinneren; toen ik mijn tanden ging poetsen in de badkamer zag ik de wasmand met gevouwen handdoeken staan, oh wat een fijne verrassing, dit had een van onze spruiten gedaan (zoon, hoorde ik vandaag), toen mijn ventje en ik even de stad in waren, lief! Ik keek vanmorgen in de bijkeuken op het rek naar de overhemden, maar nee, die moet ik toch echt zelf nog strijken, helaas.

0 gedachten over “Lente!

 1. Johanna Zweden

  Nee helaas daar bestaan nog geen kabouters voor, voor dit werk.
  Nu wij kregen gisteren morgen de schrik van ons leven, het sneeuwden, maar Hoera het voorjaar is er weer, volop zon,
  Mooie foto
  Groetjes Joke

 2. mieke

  Verdorie, kaboutertjes kunnen een strijkbout echt niet hanteren !
  Lief dat de handdoeken gevouwen zijn.
  Die verdient een kus extra.

 3. Marjon

  Misschien moet je toch proberen het mannetje te leren strijken ! Hier wil dat echter ook nog steeds niet lukken. Wassen lukt hem na bijna 29 jaar al wel een beetje……