Lente-bee

Met zulk mooi weer had ik de stoelen buiten klaar gezet, tafel bedekt met zeil (scheelt weer in schoonmaken vooraf) en wat quiltbladen op tafel, laat de beeladies maar komen!

het was weer gezellig, het wolletje van Miranda is af, en ze zat ijverig de sashings rond de gansjes te naaien, Angela zat te borduren en Julie en ik hadden enkel zin in lekker door de blaadjes en boeken bladeren, en wat kletsen, en vooral genieten. Zulk lekker weer. Angela gooide na een dik uur met rode oortjes het borduurwerk aan de kant, met zoveel gekwek kon ze zich toch niet concentreren.

Hier nog een paar slideshows van het quiltweekend, het is nagenieten, maar ik kan echt niet alle 450 door mij gemaakte foto's showen, dat zijn er veel te veel! Dit is van de eerste avond show& tell

< helaas had mijn digi (en dus ook ik) last van het felle plafond verlichting, bij de S&T hierna ging ik vooraan zitten.

 

Photobucket na afloop heb ik nog enkele quiltjes van dichterbij bekeken, deze vond ik heel mooi.

Vorig jaar hadden we lelijke lapjes gekregen (want ja, kopen doe je ze niet vrijwillig) en daarvan moesten we iets maken voor dit jaar, zie hier, de lelijke lapjes parade:

Morgen zal ik meer laten zien, maar als je niet kan wachten, kan je ook hier in dit album duiken met een kan koffie of thee.

0 gedachten over “Lente-bee

  1. Elly L

    Leuke foto’s. Ik heb maandag van Sue Daley geleerd dat een quilt juist een lelijk lapje nodig heeft om de quilt nog meer naar voren te laten komen. Dus zo zie je dat lelijke lapjes heel nuttig zijn.
    groetjes Elly