lekkere dag

Vanmorgen moesten we allemaal al vroeg uit de veren om bureaus uit te zoeken zodat ze op tijd afgeleverd kunnen worden voor in ons nieuwe huis, en terwijl Perry daarna naar een begrafenis ging van een net gepensioneerde medewerker van zijn werk reed ik met de kinderen door naar Lampidee om verlichting uit te zoeken. Suzanne koos een plafonierre van spiegel met daaraan hangend allemaal pegeltjes van metaal en een soort kristal, lekker blinkerig. Evelien en Tim kozen allebei een reuze peertje die op zijn kop hing, heel cool vonden ze allebei. De dames hadden nog een bureaulamp nodig en ik ging voor de grote TLbak met daglichtlampen. We waren snel klaar.

Vanavond zag ik op tv een reclame van Super Smoker, ik had er een tijd geleden in de krant ook over gelezen en er zitten behalve de nicotine geen giftige stoffen in en voor meerokers is het niet schadelijk, omdat het een waterdamp is wat er vanaf komt. En als het nou verder hetzelfde smaakt als een sigaret, prima toch? Geen stinkende kleren, vieze vingers, asbakkusjes en peuken meer, ik ga er maandag eentje halen voor Perry denk ik.

Vanavond ben ik toch nog creatief bezig geweest en heb een katdeurhanger gemaakt,Kat_1 door Yvonne aangestoken en door de dames in huis aangemoedigd, Suzanne vroeg of ik ook een muis wilde maken. Morgen, nadat ik nog 2 zwarte katten heb gemaakt. En dan zal ik nog moeten zoeken naar goede vulling, ik heb een restje tussenvulling gebruikt maar dat vult niet lekker vind ik.

En lekkere dag slaat op het mooie weer, als de zon schijnt lijkt het of iedereen vrolijker is.

0 gedachten over “lekkere dag