Lekker weekend deel 1

Het waren weer actieve dagen, met het mooie weer heb ik veel in de tuin gewerkt
IMG_8249en tussendoor gelukkig ook nog wat genaaid, heerlijk hoor. Bloemenbloesje in herfstkleuren staat me mooi qua kleur en model (Lutterloh sup.292 model 227),
IMG_8187 IMG_8186
maar er moet een V-hals in (ben ik nog niet aan begonnen),
IMG_8195en heel eerlijk gezegd is het geen fijn stofje om als bloes te dragen als het wat warmer is, het kreukt snel en voelt te synthetisch, schuurt zelfs een beetje 🙁 Weer wat geleerd.
IMG_3637 IMG_3646
Quiltstofbloes nummer 1 is klaar, het was even zoeken naar de juiste knoopjes, maar gelukkig kwam mijn moeder als reddende engel, het zijn de licht blauwe knoopjes met Paris geworden. Toen ik de knopen op de bloes naaide besefte ik pas dat ik de sluiting verkeerd om had gedaan, de knoopsgaten waren toen al opengeknipt, dus niks meer aan te doen.
IMG_2006 IMG_8197
Deze bloes zit wel lekker,  allicht, puur katoen, de volgende is ook al geknipt.