koninginnedag

Koninginnedag verliep hier in een hele relaxe sfeer, met Suzanne weer thuis was de onrust ook weer bij mij verdwenen. We zijn niet naar braderie of jaarmarkt of zoiets gegaan; we hebben gewoon uitgeslapen en nagenoten van restjes schuimgebak en snacks. De slagroomtaart hebben we vergeten en staat nog in de koelkast in de garage. Die maken we morgen wel op. ☺

Morgen mag ik ook aan het contrastmiddel hangen (gewoon opdrinken), zodat ik woensdagmorgen weer fraai op de foto kom te staan. Jaja, woensdag CT-scan, wat gaat de tijd toch snel! En dan heb ik de woensdag daarop pas de uitslag, dat moest verboden zijn. Ik maak me geen zorgen omdat ik me echt gezond voel, maar toch wil je zoiet het liefst de dag erop of in ieder geval voor het weekend bevestigd hebben.

Ik duik erin, morgen is gewoon weer school voor Suzanne, dus moet ik ook vroeg op, terwijl Tim en Evelien wel nog een hele week vrij zijn. Perry moet morgen ook weer gewoon naar werk, gelukkig voor Suzanne, die zich al zo ellendig voelde omdat zij geen vakantie had.

0 gedachten over “koninginnedag

 1. inge

  hei, succes met het drinken van die vloeistof vandaag,
  ik ben er allergisch aan en mag het nooit meer drinken.
  volgende week woensdag krijg je supergoed nieuws, je zal wel zien!

  groetjes
  xxx