koffie

Erwtensoep stond voor vandaag op het menu, en pas toen de soep klaar was bemerkte ik mijn fout, ik had groene erwten er in gedaan ipv spliterwten. Ja, toen ik het doosje leeg kiepte in de pan, dacht ik nog wel van "hé, deze zijn nog mooi rond!", maar verder dan dat ging mijn conclusie trekking niet.Ik zag het aan de soep, de erwten lagen er nog zo mooi bovenop ipv tot een moes gekookt; ik had in de winkel klakkeloos een pak uit het schap gepakt, nadat een meneer voor mij de pakken gedroogde erwten aangewezen had gekregen door winkelpersoneel, met de melding erbij dat ze in een nieuwe verpakking zaten. Maar de smaak was net zo lekker hoor, nadat ik de erwten tot een pulp had geperst met de bolle kant van de opscheplepel.

Nog enkele sfeerfoto’s van destraat -de postbode en krantenjongen zijn blij met dit kleine stukje schone weg-, en de tuin. Het was vandaag zonnig, de dooi (sneeuw smolt enkel van bomen en deels van de daken) zette wel in tot eenuur of 3 en toen begon het alweer te vriezen.

Na een jaar van rib-extracties vanwege de loeidure ontkalkings- en reinigingstabletten voor het koffiecentrum, heb ik vorig jaar de stoute schoenen aangetrokken en ben gaan surfen,op zoek naar goedkopere maar even goed werkende tabletten, en vond ze hier:
bij Grillsonline ; ik heb er nu een jaar ervaring mee en benheel tevreden, alles werkt naar wens en ik heb zojuist voor de 2e keermijn bestelling geplaatst, en de bestelling wordt de dag na plaatsingal verzonden, gratis. Ik heb geen aandelen in dit bedrijf.

0 gedachten over “koffie