Kleurrijke creaties

IMG_4345
Vandaag was de opening van de tentoonstelling van onze bee groep de Crea Ladies uit Heerle, en het was geweldig! Het weer zat mee, dat scheelt al heel veel, en er kwamen op deze donderdagmiddag al (schattend) 50 bezoekers! Er zijn al veel lootjes verkocht voor de quilt die achter deze dames te zien is.
IMG_4263
Het is in het buitengebied (dus niet in het dorp) op de Gareelweg 10,  in een grote loods met daklichten,
IMG_4344IMG_4343
dus een heel goed verlichte en rolstoel vriendelijke ruimte, ook al liet een bezoeker haar scootmobiel liever buitenstaan, haar hond bleef braaf wachten op het vrouwtje, zittend op een quiltje, hoe toepasselijk.
IMG_4335
IMG_4264
In deze grote ruime lichte loods kwamen alle quilts en andere handwerkjes (haken, kaarten maken, mozaik, breiwerk, papiervouwwerk enz) prachtig tot hun recht, we liepen allemaal te glunderen, maar de dame op de foto hieronder toch wel het meest.
Mag ik u voorstellen aan de gastvrouw Janny
IMG_4100
Er was ook een delegatie van de redactie van het Quiltnieuws aanwezig,
IMG_4323
Leny de Jong (li) en Judith Knop (re) kwamen om foto’s te maken en interviews af te nemen, ze keken hun ogen uit en zijn toch wel twee uur zoet geweest met foto’s maken en alles te noteren :-).
We werden allemaal verwend door Diana die vandaag ook jarig was, er was ook genoeg voor de bezoekers, wat een feest!
IMG_4308IMG_4309Voor morgen is er ook iets lekkers bij de koffie/thee, met vlaggetje 🙂
Voor de kinderen is er limonade en een tekentafel met kleurtjes voor de kleurplatenwedstrijd, deze meneer voelde zich opeens weer kind en heeft erg zijn best gedaan
IMG_4389

Vrijdag (20/5) van 16.00 tot 21.00 en zaterdag (21/5) van 13.00 tot 17.00 is de tentoonstelling nog te zien, zegt het voort: komt dat zien, komt dat zien!
crealadies

Eén gedachte op “Kleurrijke creaties

  1. Truus

    Gefeliciteerd met jullie tentoonstelling. Het ziet er mooi uit en wat leuk dat er ook mensen van het Quiltnieuws geweest zijn.
    Veel succes de komende dagen
    groetjes, Truus uit Drenthe

Reacties zijn gesloten.