kats

Mijn quilt is klaar, no thanks to Zipje, die het een geweldige slaapplek vond. Hij ligt nooit op tafel, tenzij er een quilt in wording op ligt, en dan maakt het hem niks uit dat er veel spelden nog inzitten.

Nu hij aan demuur hangt is hij veilig.

Gelukkig gebruikt Zipje zijn nagels nooit als hij ergens gaat liggen, in tegenstelling tot Zopje, die eerst de boel gaat opkloppen met zijn nagels, en als hij lekker ligt wilt hij ook nog wel eens zich lekker uitrekken en dan nagels scherpen. Zo zijn er al een paar onderlakens kapot getrokken door meneer. Allemaal kleine winkelhaakjes in de stof. Hier zie je Zopje in favo slaaphouding op de bank.

Vorige week kreeg ik van Marianne 3 kleine nepmuisjes: bont om een stukje hout geplakt, echte oren, kraaloogjes en een staart die gelukkig stevig vast zit. 1 muisje heb ik aan de katten gegeven en wat zijn ze er gek mee. Vooral Zopje speelt er venijnig mee, de muis slaat hij door de hele kamer heen, af en toe hoor je een doffe klap, als het muisje tegen de kast of de deur knalt.
ik ben het muisje al overal in huis tegengekomen, zelfs boven in de badkamer

Witje zit momenteel in de slaapmode; met dit slechte koude weer baalt hij als een 3wegstekker dat er buiten geen warme stoeptegel te vinden is en moet hij het maar doen met zijn rode kussen.

Nu ik ze alledrie zo lekker zie slapen zou ik ook best een poes willen zijn.

0 gedachten over “kats

 1. Jan

  een hondeleven wil ik niet
  maar een poezeleven
  lijkt mij ook wel wat
  vooral omdat je er 7
  van schijnt te hebben