Judging Amy

Wat een tranendal bij Judging Amy vanavond, ik zit anders altijd te lachen en verheug me elke avond op weer een aflevering.200pxjudging_amy   Maar deze keer wat het zo verdrietig, Amy d’r moeder stond op punt om te trouwen met Jared Duff, en een paar dagen voor het trouwen krijgt hij een hartinfarct en is dood! Zwaar verdriet en ik ook mee snotteren natuurlijk.Op het laatst zie je de Maxine (Tyne Daly die in Cagney& Lacey speelde) aan de kaptafel zitten terwijl ze haar haar afknipt, en het portret van haar overleden verloofde staat haar toe te lachen. En wat blijkt nou bij het einde van de aflevering? In loving memory of Richard Crenna staat er, blijkt dus dat de man die Jared Duff speelde echt is overleden! Kippenvel en een brok in mijn keel, de tranen die we op tv zagen waren dus niet gespeeld. 32m

Richard Crenna is in 2003 op 76 jarige leeftijd overleden aan pancreaskanker, de afleveringen die we nu zien zijn ook van die tijd, dus nog 2 jaar serie te gaan.

De serie Judging Amy is een waar gebeurd verhaal, de hoofdrolspeelster Amy (heet ook in het echt Amy) speelt de rol van haar moeder. Haar acteerdochter Lauren speelt dus Amy toen ze klein meisje was.

0 gedachten over “Judging Amy

 1. Amy-fan

  Hai mede Amy-fan,

  Wilde je even laten weten dat het aanstaande woensdag de laatste aflevering voor Amy is…

  Kijken!!!

  Groetjes

 2. gea

  Hallo fans van Amy,
  mijn avond is pas echt begonnen als ik Amy met haar familie heb gezien !!
  is het woensdag nu echt de allerlaatste aflevering want in het verhaaltje boven hebben we nog twee jaar te gaan?
  graag jullie reactie

  alvast bedankt
  Gea

 3. christine

  wie weet wat er in de laatste aflevering gebeurd is? ik heb hem gemist doordat ik niet wist dat het de laatste was (was het trouwens de laarlaatste of??) en weet niet of ik hem ergens via internet kan kijken bv? alvast dank voor reacite – christine

 4. wil

  ik vind het jammer dat de serie ineens ophoud waarom melden ze dat niet en wanneer komt het weer terug

 5. Marianne

  Hallo allemaal, ook ik keek met heel veel plezier naar Judging Amy. Zò jammer dat het nu is afgelopen.. Ik heb naar Net 5 gemaild en ik kreeg een reactie terug:
  ze kunnen niet iedereen tevreden stellen en òf en wanneer Amy terugkomt is niet te zeggen. Actie voeren dus!
  Nee eerlijk , ik hoop dat er veel mensen naar NET 5 zullen schrijven. Ik mis het echt!

 6. Charlyp

  Vind het ook heel jammer dat deze serie is afgelopen, was verfrissend tussen alle pulp van ‘realtv’ etc.
  Hoop dat het in ieder geval weer eens herhaald wordt.

 7. J.R.Timmer

  Heel jammer dat deze serie stopt.Het was voor ons iedere avond om zes uur een vast programma.

 8. Anne

  Ik zat vandaag om 18.00u al helemaal klaar voor judging Amy, maar helaas. Ik heb gelijk email naar Net5 gestuurd. Ben echt teleurgesteld.

 9. marlieke

  heeej allemaal!
  de serie eindigt dat Amy stopt als kinderechter… maar voor mij is het geen goed einde. het moet nog verder en ik snap ook niet waarom het opeens gestopt is! i LOVE juding amy!!

 10. jeannet

  Ik zat ook helemaal gewassen en gestreken klaar voor de uitzending, en wat kwam er ……….???
  komen er nog wel afleveringen of is het helemaal over? Weet iemand dat?

 11. Jeannette

  Dit was mijn antwoord van Net5.

  Beste kijker,

  Hartelijk bedankt voor je email. Je hebt aan ons op 27-09-2008 per mail een vraag gesteld, het antwoord hierop is:
  Wij hebben de herhalingen van Judging Amy meerdere malen uitgezonden en zijn momenteel gestopt met het uitzenden hiervan. Wij begrijpen dat het voor sommige van onze kijkers vervelend is dat de herhalingen gestopt zijn. Onze programmaleiding houdt echter goed in de gaten wat onze kijkers het liefst willen zien. Zij nemen dit mee in de programmakeuze, net als alle andere factoren zoals de beschikbaarheid van de programma’s.
  Het is momenteel nog niet bekend wanneer en of Judging Amy weer in het programmaschema verschijnt.

 12. een fan

  HET WAS EEN ECHTE SERIE WAAR JE LETTERLIJK NIET VAN AF LIEP ALS JE ER NAAR KEEK IK HOOP DAT ZE ER OOIT NOCH EEN VERVOLG OF EEN ECHTE FILM VAN MAKEN GROETJES EEN VAN DE GROOTSTE FANS VAN TYNE DALY EN AMY BRENNEMAN