jarig

Voordat zondag de visite kwam zaten Suzanne en Perry lekker op het bankje te genieten van het nog niet al te warme weer Lui2 Zopje zat op haar schoot, vreselijk lui te wezen.

zondag vierden we mijn verjaardag en die van mijn zus Patty bij ons thuis voor mijn kant van de familie, op de foto naast mij zit een zus van mijn moeder. Feest4De kinderen van mijn broer en zus hadden veel bij te praten Feest Evelien keek toe of iedereen al voorzien was van een punt vlaai en een drankje Feest2 Ik had heel veel aan de kinderen, ze namen zoveel werk uit handen, heerlijk!  Het was heel gezellig en we hielden het de hele dag droog, nog even een groepsfotoFoto, ik vergat de zoom uit te zetten dus werd het een close-up. We aten allemaal van te voren klaar gemaakte dingen, iedereen had wel wat meegenomen , borrelhapjes met hartige vulling, Eten3 quiches, salades Eten_4 en natuurlijk vergat ik een foto te maken van de volle schalen/borden, hier het restant na de eerste ronde ☺ Eten2 We hadden aardbeien met slagroom toe en nu mocht Witje ook mee smikkelen, hij mocht de kom uitlikken.

Maandagavond vierden we het met familie van Perry’s kant, en werd ik heerlijk verwend door Perry en de kids met cadeautjes. Volgende blog hier meer over, mijn bedje roept.

0 gedachten over “jarig

  1. Marjon

    Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Is het goed als ik binnenkort een keertje op de koffie kom (na jullie vakantie)?