jarig geweest

Gistermorgen werd ik om half 9 toegezongen door een uitzinnige menigte LOL, Perry en de kids in nachttenue. Dat ik toch maar weer jarig mocht zijn; in December hoopte ik dat het zo zou zijn als het nu is maar toen wist ik het niet 100% zeker. Ik moest een klein traantje wegpinken, ik denk dat bij iedereen die gedachte wel even door het hoofd was geschoten, vandaar het uitzinnige. Toen alles was uitgepakt lag het bed vol dvd’s, detectives en andere spannende film, ook 1 thriller van Nini French. Ook kreeg ik een nieuwe dvdspeler/recorder voor beneden, zodat de oude naar onze slaapkamer kan zodat Evelien daar haar films en series op kan opnemen zonder in de clinch te komen met mijn detecticves die ik wil opnemen (komen vaak te laat op tv om life te bekijken). Een luxe probleem, vroeger keek je dan wel zo laat of miste je de uitzending dan maar; geen man over boord. Verder kreeg ik een bon voor 2 personen om me te laten verwennen bij een wellness-club; gebruik maken van sauna ed,  gezichtsbehandeling, een engelse tea en een 3 gangen menu. Ik heb mijn moeder gevraagd en ze vind het heel leuk, nu nog kijken wanneer het beste uitkomt; ergens in het najaar denk ik (ik moet nou niet aan een sauna denken). Oja, ook een heleboel kleine bedeltjes gekregen (bij intertoys te koop) die ik kan gebruiken in een quilt.

Ook mocht ik van enkele beegangers uit Poperinge cadeautjes uitpakken: 2 hele mooie lapjes stof (voor de quilts to-be) kreeg ik, een heleboel kleine kaarsjes met Happy Birthday erop en een grote pot met een kaars voor op tafel. Allen bedankt!

Een grote bos met 45 rode rozen stond zaterdag al in een vaas voor me, van Perry en de kidsRozen, mooi he? Mijn ouders en jongste broer kwamen ’s morgens rond koffietijd, de verjaardagskaart die mijn vader had geschreven kon ik niet lezen zonder natte ogen, het is ook niet niks wat er afgelopen half jaar gebeurd is.Van mijn ouders kreeg ik 2 hele mooie grote daglelies, ik ga ze vanavond denk ik planten, en een handsproeier voor aan de tuinslang (heerlijk ontspannen werkje, planten met de hand sproeien)  en van mijn broer een bon van een verwenwinkel ( bodyshop, kan niet op de naam komen, voor lotions, zeepjes en crèmetjes enzo) en een potje honing met frambosensap erdoor, heel apart en heel lekker voor op brood!

’s Middags om half 2 kwam de familie Jacobs op bezoek, zo gezellig om iedereen weer samen te zien en nu voor een feestelijke gelegenheid!  En na het avondeten (na mijn dutje) kwam ‘de Zaanse bende" zoals ik mijn broer, schoonzus en 3 dochters liefkozend noem. Henk liep met een grote doos onder zijn arm rond alsof het niks woog, en daar bleek een nuftig kijkende Pers in te zitten, van beton. Je zou er bang van worden zoals hij kijkt. Ik heb hem al een ander plaatsje gegeven dan waar Henk hem op mijn aanwijzingen neerzette; onder de pruimenboom. Kat 

De foto is vrij flets vanwege de zon die heftig schijnt maar hij zit er mooi bij. Ik denk dat ik hem Brutus noem, zo heette mijn kat Rekel origineel (van de stamboom, Brutus van Boreas), een kruising tussen een blauwe pers en een witte Chinchilla. Rekel had wel een fijnere neus en smallere kop.

Vanmorgen de dvdrecorder geinstalleerd (heeft ook een ingebouwde televisiegids (moet je downloaden) en dat werkt zo op eerste zicht perfect!) na eerst alle was weggewerkt te hebben en de tuinsproeier aan gezet te hebben. De Japanse anemoon stond er triest bij, helemaal plat en zo hadden nog meer planten enorme dorst. De peer kan er wel goed tegenaan nadat ik eergisteren voor het slapen gaat vergeten was de kraan uit te zetten, gistermorgen stond de halve achtertuin blank! Goed voor de druif die er vlakbij staat. De grote witte hortensia van de overburen heeft het danzij het infuus van mij overleefd, de takken staan mooi recht en de bloemen zien er weer fris uit, wel wat bladverlies onder aan de takken.

We gaan lekker broodjes eten, Perry kookt en heeft dus eten gehaald in de stad bij V&D, de panini-kip is hier favoriet.

Naweeën van de afgelopen drukke dagen: meer last van mijn gewrichten en een beetje chaotisch in mijn hoofd maar verder gaat het goed!

0 gedachten over “jarig geweest

 1. inge

  wat een prachtige rozen!
  dat wordt nog lang nagenieten van zo’n mooie verjaardag!

  groetjes
  Inge

 2. Heidi Steven

  Hallo,

  Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. En dat er nog minstens 45 mogen volgen!
  Liefs,
  Heidi Steven