jarig en stil

Gisterochtend 7 uur en voor het eerst zingen we Evelien echt wakker met "lang zal ze leven"; in het vorige huis werd je al wakker van de eerste die de trap op liep, of de badkamerdeur opende, naar de wc ging of het aftellen van Perry voor het zingen, dat we allemaal gelijk inzette. Dan deed je maar alsof je wakker gezongen werd en iedereen wist van het meespelen. ☺ Nu was het dus muisstil gegaan allemaal, alleen was nu het gezin niet compleet, met Suzanne op schoolkamp zo vlakbij -zou het daarom zo stil zijn gegaan? Morgen komt ze weer naar huis, gelukkig maar.

Evelien was heel blij met de stapels boeken, een armbandje met hangertjes en de quilt en kussenrol, die wel ingepakt waren in rozenpapier maar geen lint er omheen. Straal vergeten!E1 Hier zit ze dan, mooi te wezen: en wat een flinke kussenrol, E2_2 met roze lint om de hoes te kunnen wassen. De binnenhoes heb gevuld met van die vlokkenvulling die ik op de markt heb gekocht, het zat zo stevig samengeperst dat ik uit die ene zak nog wel 4 rollen kan vullen.En op deze foto kan je ook de andere kussensloop zien die ik gisteravond nog heb gemaakt ☺ ik was er niet meer aan toe gekomen eergisteren. En dan kan je gelijk de achterkant van de quilt bewonderen, van een hele mooie rozenstof ook.E3 Ook een beetje voor Beer gemaakt, die is ook al 17 jaar oud.

Mijn ouders kwamen gistermiddag en ze aten gezellig mee, pannenkoeken! Op het laatste moment veranderde Evelien van lasagne naar pannenkoeken, omdat Tim niet zo gek is van lasagne. Lief hoor. Evelien kreeg van hun een hele spannende film, Disturbia, en daar hebben we dus naar gekeken. Zo spannend, ik heb zo zitten gillen, brr, alsof ik zelf in de film zat.

 

0 gedachten over “jarig en stil