jammer, volgende week beter

Met een beetje baalgevoel zit ik na een bezoek aan de Weight Watchers weer achter mijn pc. Er was niks af deze keer, in tegendeel, er was zelfs een onsje bij gekomen! 🙁 Maaaaar -denk ik dan maar- daar zit vast veel vocht bij, want we hebben gisteren Chinees gegeten en dat is zouter dan ik gewend ben. ‘k Zal het morgen wel merken of deze conclusietrekking de juiste is, anders heb ik wel een probleem. Nou ja, probleem, ik moet gewoon veel meer gaan bewegen, elke dag een blokje om, of 2 blokjes, afhankelijk van het formaat blokje.

0 gedachten over “jammer, volgende week beter

 1. miranda sol

  Je had gewoon een shit aan WW dagje moet je maar denken. En gewoon weer verder gaan. En in het begin werkt dat rondje lopen wel…..al moet je steeds verder voor een beter resultaat. Ahummmm, zegt zij na 3 gemberkoekjes bij de thee(en nog wel in de avond)

 2. Margeeth

  Is dat niet altijd, dat na het begin van een dieet de vaart er gewoon een beetje uit gaat?
  Volgende week ben je misschien weer wel afgevallen.

 3. Inge Slaats

  Eén onsje? Shirley, dat is gewoon niks, even naar het toilet en je bent meteen een paar ons lichter, zelfs als je alleen maar watert, hihi….
  Bekijk het van de zonnige kant, je bent dan wel niet afgevallen, maar je bent ook niet aangekomen, echt hoor dat onsje telt niet!!!
  Je doet het hartstikke goed!