inbrekersgilde

Vrijdag was er voor een klein kapitaaltje aan stenen voor onze deur afgeleverd, het stond allemaal op straat voor het pakken, en toen BSTM en STM naar huis waren viel me een zwart busje me op; met getinte ramen reed het stapvoets langs ons huis, stond stil bij de oprit (nummerplaat las ik op en schreef het gelijk op de kalender, je weet maar nooit) en toen ik even later de keuken uitliep richting trap zag ik hem weer stilstaan, neus de andere kant uit, en ’t leek of hij de andere stapels hele grote stenen stond te checken. Ik belde STM of deze stenen gewild zijn bij de dievengilde, maar hij verzekerde me dat de hoeveelheid te gering was en de stapels te zwaar. Dus liet ik het voor wat het was, tot nu net.

STM belde aan en naast hem stond de bewoner van het hoekhuis in het begin van de straat. Bij hem was vrijdagavond  via een achterraam (uitgesneden) ingebroken, en of ik iets verdachts had gezien/gehoord. Wat voelt dat goed als je dan een nummerplaat, kleur en merk van de verdachte wagen kan opgeven. Ik hoop zo dat de man vandaag nog zijn spullen terug heeft.

0 gedachten over “inbrekersgilde

  1. Marjolein

    goh Shirley, wat goed van je. Wie weet nemen ze je wel aan bij de politie :-)) Of misschien heb je wel een hele dievenbende opgerold! Straks komen misschien die 4 schilderijen (oa. van v. Gogh) die hier vorige week gestolen zijn nog tevoorschijn. Wie weet krijg je dan n og een beloning! LOL Groetjes, Marjolein.